SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Trabzonspor'a Örtülü Ödenekten Yardım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30711)

astaravisa 30.11.2010 01:19

Cevap: Trabzonspor'a Örtülü Ödenekten Yardım

3 istanbul takımınında trilyonlarca vergi borcu silindi.
Bu belge 2005 yılınınmış galiba?

tekdoktirin 30.11.2010 01:21

BAK SEVGİLİ SİTE YÖNETİCİSİ KARDAŞİM OLABİLİR KÜÇÜK HARF VEYA BÜYÜK FELAN BEN ANADOLUDA İLK OKUL BİTİRDİM BU EKSİKLİKLER OLA BİLİR AMA BU BENİM DORULARI SAVUNMAMA ANLAMINA GELMEZ SİZ BELKİ ROBET KOLEJİ MEZUNU OLA BİLİRSİNİZ AMA UNUT MA BU BENİM AYIBIM DEİL DORU TEKTİR BEN YAZACAIM SİZDE SİLİN AMA BEYNİMİ ASLA

astaravisa 30.11.2010 01:25

iyi ama halen neden büyük harflerle yazıyorsunuz ki?

tekdoktirin 30.11.2010 01:31

Sevgili kardeşim çok önemliyse artık küçük harfle yazalım okumamız yazmamızvar

kadirakin58 30.11.2010 02:37

Bu haber kesinlikle araştırılmalı, öyle ya da böyle devletin o kadar sorunu varken futbol takımına o kadar para aktarmak nedir. ayrıca Amerika belgelerin doğru olduğunu kabul etti. Bir arkadaşımız demiş ki bu belgeler gerçek değil, AKP yıpratılmak isteniyor demiş. Bu belgelerin içinde AKP'yi öven belgeler de var, bu haberdeki gibi yıpratan belgeler de var. Konuya siyaset çerçevesindeğil hukuk çerçevesinde yaklaşmak lazım.
Konu iyi araştırılmalı, suçu kim işlerse işlesin cezasını çekmeli. Bu haver doğruysa, Trabzon halkının refah seviyesi artmadı ya bu örtülü ödenekle, 3-5 zengin adamın ve milyon dolarlar kazanan futbolcuların refah seviyesi arttı, ha bir de oyları alan milletvekilinin refah seviyesi arttı.

Holigann 30.11.2010 03:23

[QUOTE=tekdoktirin;671621]Sevgili kardeşim çok önemliyse artık küçük harfle yazalım okumamız yazmamız var[/QUOTE]

hele şükür:))))))))))

:cool: 30.11.2010 09:41

Ne yani çok mu şaşırdınız?

Trabzonspor bu ligin en masum takımıdır diğer yapılanlar ortaya bir çıksın bakın siz.

Mesut Yılmaz zamanında verdiğimiz elektrik faturası bile gs'ye gidiyordu.Unakıtan zamanında çıkışa geçen Eskişehir'e ne demeli?Kasımpaşa,İbb gibi takımlar hangi paralarla dönüyor?Galatasaray'ın stadı hangi parayla yapıldı?Levent Kızıl denen herif kimdir mesela?
220Bin belgeden sadece 210 tanesi açıklandı.Göreceksiniz Trabzonspor çok masum kalacak.
Bu arada açıklananlar bir belge değil.Abd'ye gönderilen diplomat değerlendirmeleridir.Yoksa örtülü ödeneğin kasa hesabını ABD'ye göndereceklerini sanmıyorum.

atababa111 30.11.2010 09:44

Federasyon ve yönetimi hükümet ağırlıklı bir kadro ve Faruk Özak zaten bakan ve parti kurmayı olduğundan hükümet adına bir adım atılacağını sanmıyorum lakin biz bu işlerin peşinde olmalıyız ve olacağız.

MaXiMuM 30.11.2010 13:52

[B][I]Yıllardır kamuoyu tarafından bilinen ama belgelendirilemeyen konular bunlar. Gs'nin stadının yapımı, Diyarbakır'a yıllarca yapılan maddi ve manevi destek, İstanbul takımlarının biriken vergi borcunun affı vs. vs.... Örnekleri çoğaltmak mümkün. Ama şu bir gerçek ki Futbol büyük bir rant ve siyasilerin vampir gibi beslendikleri bir ortam. Siyaset-Spor ilişkisi hep olmuştur. Bunun önüne ancak, stada gelen siyasileri (hangi partiden olduğuna bakmaksızın) yuhlayarak dışarıya davet etmekle geçilebilir. [/I][/B]

Yigido 058 30.11.2010 14:45

Yav bize ne ?

Ne halleri varsa görsünler. Biz kendimize bakalım. Bize puan lazım.

Doğru değil mi arkadaşlar ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57.