SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Okulumuz için sadece bir tık,lütfen! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30743)

gangster 06.12.2010 03:48

Cevap: Okulumuz için sadece bir tık,lütfen!

Desteklediğiniz okul: Şehit Üsteğmen Nizamettin Songur yatılı İlköğretim | Okulun 1 adet projeksiyon ihtiyacının karşılanabilmesi için 1078 kişinin daha desteğine ihtiyacı var.

emre41 06.12.2010 09:37

Bunu facebooktaki Sivas sayfalarında paylaşırsanız destek artabilir. Ben destek olsum ama bana bu adamlar yardım etmekten çok reklam yapmanın peşindeler gibi geldi. Umarım işe yarar.

1075 kişi daha tıklarsa kesin verecekler mi bunlar projeksiyonu?

Yiğiter 06.12.2010 15:29

[QUOTE=emre41;672965]Bunu facebooktaki Sivas sayfalarında paylaşırsanız destek artabilir. Ben destek olsum ama bana bu adamlar yardım etmekten çok reklam yapmanın peşindeler gibi geldi. Umarım işe yarar.

1075 kişi daha tıklarsa kesin verecekler mi bunlar projeksiyonu?[/QUOTE]

Mümkün olduğu kadar çok yerde paylaşıyorum.Destekçiyi sağlayan ilk 20 okulun ihtiyacı karşılanacak.Onların amacı tabi ki reklam!

Ertugrul 06.12.2010 21:33

[B][I]Hadi bakalım Yiğiter hocam, destek bizden projeksiyon cihazı netten...

+1 [/I][/B]

karakocyakup58 06.12.2010 21:55

ya biri öncülük yapsın .bunlar üye toplamak için feyk olabilir.

Yiğiter 06.12.2010 21:59

[QUOTE=karakocyakup58;673053]ya biri öncülük yapsın . bunlar üye toplamak için feyk olabilir.[/QUOTE]

Kardeş kampanya Favori'nin kendi sitesinde de var.Fake olan bir durum yok.Destek olalım,kafi!

karakocyakup58 06.12.2010 22:06

destegimizi verdim ;) sorun yok ama demek istedigim bir projeksiyon cihazı 1000 tl civarı bu siteden 50 kişi 20 tl bagış yapsa gine alınır.ki 50 kişiyi bırak yardım sever birsürü taraftarımız var eminimki bunlara agız egmeden biz kendimizde alabiliriz.

Ertugrul 06.12.2010 22:11

[QUOTE=karakocyakup58;673055]destegimizi verdim ;) sorun yok ama demek istedigim bir projeksiyon cihazı 1000 tl civarı bu siteden 50 kişi 20 tl bagış yapsa gine alınır.ki 50 kişiyi bırak yardım sever birsürü taraftarımız var eminimki bunlara agız egmeden biz kendimizde alabiliriz.[/QUOTE]

[B][I]Düşünceniz taktire şayan, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz ama böyle bir kampanya için hukuki engeller var. Bu tip kampanyalar için çeşitli mercilerden izin almak, organizasyon yapmak v.s gerekiyor. Şimdilik Yiğiter'in açtığı konuya destek verelim ve çevremizdekileri bu linke yönlendirelim. [/I][/B]

adres58 06.12.2010 22:13

[QUOTE=Ertugrul;673056][B][I]Düşünceniz taktire şayan, hassasiyetiniz için teşekkür ederiz ama böyle bir kampanya için hukuki engeller var. Bu tip kampanyalar için çeşitli mercilerden izin almak, organizasyon yapmak v.s gerekiyor. Şimdilik Yiğiter'in açtığı konuya destek verelim ve çevremizdekileri bu linke yönlendirelim. [/I][/B][/QUOTE]

Ben hakkımı doldurdum 5 tane oy verdim :D

GuVeN 07.12.2010 00:46

Duyarlı hareketın ıcın tesekkur ederım,kardesım,geregını yapıyorum hemen..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28.