![]() |
Cevap: Çalımbay "Forma hak edenindir"
hocam konya macini heycanla bekliyoruz allahin izniyle anlimizin akiyla bu maci alacagiz sonrasinda sabirsizlikla yapilacak transferleri bekleyeceyiz hocam sana desdeyimiz guvencimiz sonsuzdur allah yar ve yardimcimiz olsun isimiz zor ama bu zorluklarida asacagiz allahin izniyle.
|
ya şu adamın sıvasın başına gelmesi büyük şans ama şansız dönem geldi ama çıkarsa bu fırtınadan sen ozaman gör onu ve çıkacak işallah çok sevi yorum hocayı sıvaslı olarak gurur duyyorum rıza hocayla
|
beyler bazıları dandun yazıyor felan ama unutmayın rıza hoca farklıdır karıştırmayın başkalarıyla evet ve sıvaslıdır adamdır adam gibi adam unutmayın haksızlık yapmaz onda yanlış olmaz bana göre sıvas spor onun için çok önemli şünkü milli bir davadır onun için sıvas spor unutmayın hocaya yanlış sıvaslı ya yanlış asla akıllı olalım onu sevmeyen varsa sıvas tan yallah hatta türkiyeden onu yetiştiren topraklara kurban oluyum GARDAŞ
|
[QUOTE=ucak58;673312]Riza bos konusiyor. Malesef iyi oynayan firsat bile verilmiyor.. A2 lerde 1991 dogumlu bir futbolcumuz var ki tum oynan maclarda en iyi futbolcu ve super form,de. ve idmanlara bile alinmiyor. bu futbolcunun kalitesine bakmiyor boyuna bakiyo. Hocanin terci boylu ama kalitesi onemli degil futbolcu ariyor galiba.[/QUOTE]
rıza hocaya laf söylemeyin alt yapıyı hiç eden mesut bakkaldı. süper gençleri dağıtan size ihtiyacımız yok diyen. süper gennçlerde çokta iyi futbolcular vardı hem sivasımızın kendi evletları hemde belki geleceğin yıldızlrıydı. hoca keşfettiği zaman mutlaka ön plana çıkarılşacaktır. ama bizim değer yargılarımızla hocanınkiler farklı. bize göre iyi futbolcu deriz ama bir teknik adam gözüyle hataları eksikleri olan bir futbolcudur. hiç birimiz bir teknik drektörden iyi bilemeyiz.herkes kendi işine bakmalı bence. |
en önemlisi kim ne derse desin sivasspor kendi teknik direktörünü bulmuştur. yensede yenilsede. sivas bir aleks fergusonuna kavuşmuştur. belki on yıl belki onbeş yıl. ama rıza hoca artık sivassporun başındadır. hiç bir futbolcuda rıza hocayı güç durumda gösterecek onu başarız göstermek için çalışacak bir güze sahip değildir. sivaslı rıza hocayı bağrına basmıştır. rıza hoca kendi memleketinin canının ciğerinin yanındadır. hiç bir futbolcu rıza hocanın üstünde değildir. geçti artık ben oynamayayım hocanın işine son verdireyim devri geçti o dönemler rıza hoca geldikten sonra bitti. hiç bir futbolcu vazgeçilmez değildir. ama rıza hoca tek vazgeçilmezimizdir. bu böyle biline.
|
Cevap: Çalımbay Forma hak edenindir
Formayı hakedene vereceğim lafı kadrosu geniş takımlar için geçerlidir.Bizim gibi dar kadrosu olan takımda istesende bazı topçuları kesemezsin.Bunları Rıza hocayı eleştirmek için söylemiyorum Rıza hocanın ne kadar zor durumda olduğunu belirtmek için
|
Rıza hocanın tutumunu saygıyla karşılıyorum.Bu takımın A-2 leri şampiyon olduğunda kaç tane genç, A takımda oynatıldı?cevab; yok denilecek.demekki bu durum yavaş da olsa düzelmeye başlıyor.sabırlı olmak gerek, şu an Ziya oynuyor, Alişan oynadı, dahası da gelecektir.Formayı hak edenin alması mantıklı ve kararlı bir yaklaşımın ürünü olmalı ki hoca bunu dile getirmiş.Rıza hocanın teknik direktörlüğünü tartışmak da şu anki posizyona bakılıp da eleştirmek doğru olmaz.düşünmek gerek bu sezon ilk defa 3 hafta peş peşe oynan maçlarda yenilgi yüzü görmedik.demekki düzelen bir şeyler var, az sabır....
|
[B][I]18'e aldığı futbolculardan değişim dakikası olarak, inşaallah 89. dakikayı beklemez.
Hocam, elbette hak eden formayı giyecek, ancak yedek kadroda yer alan futbolcularımızın da hak ettiği oyuna giriş dakikalarına da dikkat etmek gerekiyor. Bazen öyle oluyorki (Ankaragücü karşılaşmasından da hatırlayacağımız gibi) rakip takım oyundan düşmüş, karşılaşmadan galip ayrılmamız için takıma taze kana ihtiyaç var ve biz halen 80'li dakikaları bekleyerek o zaman değişime gidiyoruz. Bu değişim dakikalarına dikkat eden, ya 46. dakikayı (gelişmelere göre) ya da 60. dakikaları seçen Ertuğrul Sağlam hocadır.[/I][/B] |
"Forma hak edendir" iyi güzelde: forma için savaşacak oyuncu yok bizde.
Adamlar oynasa da oynamasada parasını alıyor. |
böyle sıkı yönetim olması çok güzel disiplin olursa başarıda gelir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |