![]() |
Cevap: Bilet fiyatları belli oldu
SİVASIM GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELECEZ !!!!!!!!!!!!
|
[B]Bu bilet fiyatına stad dolmuyor ilginç[/B]
|
:rolleyes:[FONT="Lucida Console"][COLOR="Red"]Evvet macin biletleri hep ayni. yönetime tessekür etmek lagzim !:D[/COLOR][/FONT]
|
[B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;673548][B]Sivas'ta olduğum sürece ve maçlar içerde olduğun da hiçbir maçı kaçırmıyorum inşallah bu maçta da statta olacağım fiyatlar birçok yere göre çok uygun hala neden stat full dolmaz anlayamıyorum???[/B][/QUOTE]
Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme. |
Sivas'ta yaşayan ve içerisinde ufak bir Sivas, Sivasspor sevgisi taşıyan tüm kardeşlerimizi bu maça gidip sesleri kısılıncaya kadar Sivassporumuzu desteklemeye davet ediyorum!
Ya şimdi sahip çıkacağız, ya da belki uzun bir süre sessiz oturacağız! Yarın çok geç olabilir! |
[QUOTE=GuVeN;673551]Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme.[/QUOTE]
[B]hocam çok haklısın katılıyorum sana ama hatırlarsan zirveye oynadığımız dönemlerdeki bazı maçlarda bile full dolmuyordu stat ben 3.ligden beri giderim maçlara inanın o zaman daha coşkulu ve daha dolu bir stat vardı hatta 2.ligde şampiyonluğa oynadığımız senlerde bile daha güzeldi atmosfer.yakın zamanda takım şampiyonlar ligi uefa eşiğinden dönmüş türkiye kupasında yarı final oynamış ve şimdilerde eski ruh ve coşku yok bunu anlamak zor !!'[/B] |
[QUOTE=GuVeN;673551]Malesef bunu hiçbirimiz anlayamadık,bence seyircinin gelmemesinin asıl nedeni fiyatlar değil. Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. Onlarda zaten gelmesinler,gelmemelerı daha hayırlı..Böyle adamların parası geçmesin benim klubüme.[/QUOTE]
Söylediklerinizde elbette haklısınız..ama bence Sivas halkı ve taraftarı anlamında ayrımcı ve sorgulayıcı düsünsek bile bunun geri dönüsümünü daha ılıman söylemlerle empoze etmeli..unutmayalımki stadın geri kalanınıda bu kisiler dolduracak.. |
[QUOTE=migroArmis;673638]Söylediklerinizde elbette haklısınız..ama bence Sivas halkı ve taraftarı anlamında ayrımcı ve sorgulayıcı düsünsek bile bunun geri dönüsümünü daha ılıman söylemlerle empoze etmeli..unutmayalımki stadın geri kalanınıda bu kisiler dolduracak..[/QUOTE]
Ben arkamda maç esnasında üç büyüklerin maçını tartışan,onların bütün oyuncularını sayan peşinden bana gardaş şu bizim 7 numara kimki diyen taraftar istemiyorum stadımda:) Ayağa kalktığım zaman gardaş oturda maçı izleyelim göremiyorum diyen taraftar da istemiyorum. Söylemek ıstedıgınız konuda haklı olduğunuzu kabul etmekle birlikte,bazı konularda dolduğumu,dolmayı bırakın çoktan taştığımı ifade etmeliyim, O yüzden bin az olsun ikibin az olsun inanın daha hayırlı,maça çoşkulu gidenlerin heveslerı kursaklarında kalmaz en azından. |
[QUOTE=GuVeN;673551]Başarıya endeksli bir çok insanın Sivasspor'luluğu. [/QUOTE]
[B][CENTER]Bu da Değil Asıl Neden... Asıl Neden Taraftar Küskün...Bu Şampiyonluğa Oynarkende Vardı Halen Var... Taraftarı Küstürdüler... Kimler mi? Onuda Siz Düşünün :rolleyes:[/CENTER][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |