![]() |
Cevap: Konya Maçı Abdullah Yılmaz'ın
herksi sakin olmaya ve sukunete davet ediyorum, aman ceza almamıza neden olacak bir şey olmasın bu kadar olumsuzluğun yanına buda gelirse kimse bizi kurtaramaz aman...
|
BU FEDARASYON NE YAPMAK İSTİYOR SİVAS I DÜŞMAN İLAN EDEN ŞEHRİN FANATİK HAKEMİ BİZE KASITLIMI VERİYORLAR TRABZONDA İNTİKAMIMIZI ALDIM SİVAS TAN DİYEN BİR HAKEM BİZİ YAKARMI YANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK VALLAHİ
|
YÖNETİM BU HAKEM E İTİRAZ ETMELİ TRABZONLU İLE İŞİMİZ ÇOK ZO ÇOOOOOOOOOOOOK
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;673418]Her an birinin sahaya inip saldırma korkusundan sana p duduğu yutturmazsak . ........... ..... .....
Hele Bi onun yuzunden gol yiyelım sahaya ınmeyen ...................................:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] sen o sahaya in senı elıne gecırdıgınde agız burun bırakmayacak bır suru taraftar olur,nereye ınıyon kıme saldırıyon,azıcık mantıklı konus. buradan ınsanları galyana getırerek takımımıza zarar verdıgının farkındasındır umarım. |
BU ADAM YÖNETENE KADAR KONYASPOR BAŞKANI YÖNETSİN DAHA İYİ BUNUN BENZERİNİ BUCA MAÇINDA GÖRDÜK
|
bu arada bu hakem bu maça verılıyorsa bu işin altı kazılmalı derim ben.Mecnun başkanı göreve çağırıyoruz.tamam o gelsın bu gelsın yönetsın dıyemez ama herseyın farkında olundugunun ,şüphelerımızın oldugunun federasyona ıletılmesı gerekıyor.kımse bızı aptal sanmasın..
|
Trabzonlu hakemlere biz ne yaptık bu kinleri niye
|
Kendisi üst klasman hakemi.Ama kendisi TRABZONlu da.
Kayseri ve Trabzon yöresinden hakem vermeyin bize yav. |
arkadaşlar sagduyulu olmakta fayda var sahaya bırısı ınerse macı 3-0 kaybedecegız bu mac bızım dönüm macımızsahaya ınme ve hakeme saldırma konusunda kendıne guvenemeyen varsa lütfen maca gelmesın hem kendınızı hem sivassporumuzu yakmayın
|
Bilerek yapana hakkım haram olsunnnnnn cumleten geçmiş olsun .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |