![]() |
--->: PC OYUNLARI
Arkadaşlar FiFA 2007 alan varmı aranızda.Bu sene Turkcell Süper Lig'i de eklediler.Vallahi en kısa sürede alıp Sivassporumuzla maç yapmak istiyorum.
|
[QUOTE=tanju_58;158080]Arkadaşlar FiFA 2007 alan varmı aranızda.Bu sene Turkcell Süper Lig'i de eklediler.Vallahi en kısa sürede alıp Sivassporumuzla maç yapmak istiyorum.[/QUOTE]
Arkadaşım ben 2006 yı almıştım fakat bir türlü çalıştıramadım,inşallah 2007 öyle değildir. |
-->: PC OYUNLARI
fıfa 2007 çıktı ben lig bile yaptım.sivassporumuzda var tabiki.
|
ben de pes 5 var yeni sürümüyle fifidan daha üstün bence türkiye ligide var ama ben alamadım bendekinde türk karması yabancı karması var ve sadece hayrettin abiyi koymuşlar sivasspordan tavsiye ederim oynayın
|
bende oynamak isterimm ama yokkkki indiremedimm:))))
|
--->: -->: PC OYUNLARI
[QUOTE=ceza_tolga_rep;158082]fıfa 2007 çıktı ben lig bile yaptım.sivassporumuzda var tabiki.[/QUOTE]
Sivassporumuz nasıl oynuyor hiç baktınmı gardaş??En güzel hangi futbolcu oynuyo |
Sivassporumuznan fifa 2007de lige basladim ve takimimiz cok iyi.3de3 yapmis durumdayim
|
-->: --->: -->: PC OYUNLARI
[QUOTE=tanju_58;158104]Sivassporumuz nasıl oynuyor hiç baktınmı gardaş??En güzel hangi futbolcu oynuyo[/QUOTE]
Baliliyi kimse tutamiyor :D carvalhoyuda cok iyi yapmislar |
en cok footbal maneger 2006 oynuyorum sivassporla basrılı omaya calısıyorum ama bütce cok az vermişler kımseyi alamıyorumm
|
ooooo türkiye ligini de koydular demek hemen almam lazımmmm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22. |