![]() |
Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!
[QUOTE=şarkışla 58;676350]Bence hakem iyiydi.Kadıköyde seyirci baskısının yüksek olduğu yerde baskıya iyi direndi.Hele İvanosun eline penaltı çalabilirdi sertliğimize pirim tanıdı başka hakemolsa 1-2 kırmızı kart görebilirdik.Alex in Ziya yı tartaklaması ve M.topuz un Ceyhuna hareketini ıska geçti o kadar[/QUOTE]
hakem fifa kokartli gardas baskilar beni ilgilendirmez yani sivaslilari ilgilendirmez bizim giden puanlarimizin hesabini kim verecek lanet olsun lanetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt |
[QUOTE=58temha;676351]mücahit abi çok iyi yapmışsın tşk ler[/QUOTE]
tsk etmeye gerek yok gardas ben sivaslilik yigidoluk gorevimi yaptim herkes yapmali bence ne kadar ses o kadar icraattir isterse bela olsunlar basima hic umrumda degil bundan sonra nr kayitli bende aricam icimi bosalticam keske imkan olsada iyice ..........m takima zarar verenleri lanetlicem bundan sonra bu kadari yeter artik dedirtti |
haken senin allah belanı versin 2 kırmızı kartı vardı fenerin vermedin alex sinde ayagına ben varya
|
O yumruğa kart çıkarmayan hakemin fifa korkatını................
|
Bize gösterdiği kartları onalar o kadar kolay çıkarsa 3-0 hükmem galiptik be
M.topuz un hareketi kart Dia ramovic vurdu kesinlikle kırmızı kart Alex ziya yı tartakladı Not:Bu işin 4 eylül kısmı da var . Mehmet nas ceza sahası önunde arkadan çelme takılarak düşürüldü free kick sarı kart Dia niang sürekli kendini yere attı hakemi aldatmak için her b.ku yediler kart yok (lanet olsun sana) |
Yediğimiz golde alex in oraya atacağı %100000 ramo iyi yer tutamadı bir el mesafesi kalmıştı kurtarmasına
|
İnsan hata yapar da hep bizimi bulur bu hatalar anlamadım gitti :(
|
yunus yıldırım fbli bir hakemdir ve şe..sizin önde gidenidir yazıklar olsun
|
dianın ramovice attıgı tekmeyi ve bundanda önemlisi topuzun tam hakemin gözü önünce salladıgı yumrugu görmeyen hakeme sasarım ben yazıklar olsun..bünyamin gezer olsaydı fener bu maçı 9 kisi tamamlardı..
|
Klasik Yunus Yildirim iste. Sansal Büyüka ve Mustafa Denizli güldüler :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:12. |