SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Taraftarlar transferi bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30941)

şarkışla 58 04.01.2011 07:29

Cevap: Taraftarlar transferi bekliyor

Hani diyorum transferler tamamlanmış 5-6 isim biryerde bekliyorlar 5 ocakta toptan sahaya çıkacaklar olamaz mı

young58 04.01.2011 07:46

[QUOTE=armutaklı;680066][B]Ben gene ınanmıyorumm..açıklama gelmezz artık yonetımın transfer anlayısına guvenmıyorum[/B][/QUOTE]

bende inanmıyorum bu yönetimden hiçbirşey olmaz rezillik tek kelimeyle sivassporas biz gönül verdik.ama sivasın yaptığına bak bir açıklama yok transfer yok 200 bin euro için adamı almadılar ne bekleyeceğiz biz bu takımdan transfer olmazsa takım düşer

ayna26 04.01.2011 07:50

Transfer dönemi yarın resmen başlıyor, bakalım bu konuda resmi açıklama yapmayan suskun olan yönetim yarından itibaren trnasferler ile doyuracak mı taraftarı.Dün gece Sivasın yerel bir televizyonunda basın sözcüsüz F.Ünsal konuştu, tranfer çalışmaları olduğunu resmi imzayı attırmadan şu an isim veremiyeceğini, ancak Brezilya ve Arjantin kökenli futbolcular ile irtibat içinde olduklarını ifade etti.Bakalım transfer nasıl ve ne şekilde olacak.Taraftar transferi bekliyor.Umarım yapılacak tranferler iyi maya tutar da takım ikinci yarı düzlüğe çıkar ilk 10 içine girer.Herşey teknik ekibin elinde onlar mevcut oyuncular ile muhtemel yeni transferleri iyi harmanlayarak ve iyi motive ederek sahaya çıkarırsa o zaman değmeyin yiğidonun keyfine...

OLCAY_58_AKKUS 04.01.2011 07:51

[QUOTE=Çılgın Türk;680068]*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

*Gecen sene isi Muhsin Ertugral'a güvenen Afrika kökenli futbolcular geldi.

* Bakkal' da ancak süper ligden 30+ elemanlari getirebildi.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.[/QUOTE]

bana bülent denen adamın bir tane transferini söyle.bilica hariç.
şunu getirdi bizi uçurdu de.bende bileyim

yigido_sampiyon 04.01.2011 08:22

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;680085]bana bülent denen adamın bir tane transferini söyle.bilica hariç.
şunu getirdi bizi uçurdu de.bende bileyim[/QUOTE]

[B]hocam yiğidi öldür ama hakkını ver...herve tum, ibrahim dağşan, musa aydın, kamanan...kim aldı bunları...bende tasvip etmiyorum bülent uygunu ama gerçeklerde ortada...[/B]

SIVAS58FOREVER 04.01.2011 09:30

[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]Sandro bu kez Sivasspor'da[/COLOR][/B][/SIZE]
Üç sezon boyunca formasını giydiği Başkent ekipleriyle başarılı bir performans yakalayan Sandro da Silva Mendonça, Sivasspor ile 2 yıl için prensip anlaşmasına vardı.
04 Ocak 2011, Fanatik

calipso 04.01.2011 09:55

Mendonça vasatın üstü bir futbolcu.. eğer bomba transferlerden birisi bu ise ben hayal kırıklığına uğradım

<Sivasspor58> 04.01.2011 10:07

Devre arası tarnsfer yapmak çok zordur. Ben yönetime kızamıyorum biz bir Beşiktaş değiliz devre arası transferiçin çok para lazım. Kimse banko oynayan oyuncusunu vermiyor. İstediğin yabancılar Sivas şehrini beğenmiyor. Hani yönerim at çiftliği yapıyor diye bir haber yapılmıştı bazılarınız büyük tepki göstermişti umarım şimdi anlamıştırsınız yönetimin derdini futbolcuları Sivas'ta sıkılmaması için alternatifler üretiyor.

yigidoyuzz 04.01.2011 11:53

[QUOTE=Çılgın Türk;680068]*Bazilari bu gercegi kabul etmek istemiyor ama eskiden transferleri Bülent Uygun bitiriyordu.

*Gecen sene isi Muhsin Ertugral'a güvenen Afrika kökenli futbolcular geldi.

* Bakkal' da ancak süper ligden 30+ elemanlari getirebildi.

* Bazilari Riza Hoca'ya güveniyoruz diyor ama bir seyi unutuyorlar: Transferi hoca yapmiyor, yönetim yapiyor. O yüzden isterse Riza hoca transfer listesine 30 degil 130 isim yazsin pek önemi yok, is yönetimde bitiyor.[/QUOTE]

----------------------------------------------------------------------------------------------

valla bizim transfer komitemizde değişmesi gerekli artık.
birde sivasspor.com scoot yani futbolcu arama sitesi siteye koyması lazım galatasarayın var böle bi taraftar sitesi baya bi oyuncuyu buradan takip ediyormus yönetimleri

siteleri bu

[url]http://scoutgs.com/sgs-arastirma/michael-eneramo.html[/url]

Mamadou Diallo 04.01.2011 11:56

ii transfer.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:34.