SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Başkan çok kızdı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30960)

yıldızelii8 06.01.2011 11:50

Cevap: Başkan çok kızdı!

suarez'e laf yok :) tamam disiplinli olmamız gerekiyor ama herkez'e eşit davranmak açısından şidmi adamın morelini bozup küstürmeyelim disiplini ilk önce içimizdeki kansızların alması gerekio yok öle vur garibe çal garibe :mad:

pover58 06.01.2011 12:01

[QUOTE=adalı harun;680606]başkan transferlerdeki başarısızlıklarını yabancı topçulardan çıkartıyor birlik olup keitayı dövenlere af
sedatın su haliyle bırakın tesislerde kalmayı sivasa sokmaması lazım başkanın
bedaVADAN KOLPALIK
atı alan üsküdarı geçmiş hala transferde çıt yok
antep kayseri adamlar transfer üstüne transferyapıyorlarbizimkiler hala neyin peşinde[/QUOTE]

dogru demişsin kardeş.çetecilere ceza nerde başkan.disiplin şart ama herkese.

deveci1965 06.01.2011 12:04

Arkadaşlar, bizim çapımızdaki bir takımın birlik ve beraberlik içinde olmadan başarılı olma şansı yoktur, hele ki böyle zamanlarda geçmişe bir sünger çekip kenetlenmeden olmaz.Çok büyük imkanlara sahip takımlar bile moral- motivasyonu sağlayamazsa birden dökülmeye, dağılmaya başlıyor, fazla boş konuşmalar ve ahkam kesmelerin hiç fayda vermediğini iki senedir görüyoruz. Fazla lafa gerek yok birbirimize güvenip yola devam etmeliyizi İnşaallah iyi günleri göreceğiz....

Yiğiter 06.01.2011 12:41

Adalet kişilere göre değişiyorsa o,adalet değildir!iyilik yapmak kolaydır zor olan;adil olmaktır!

mucahit_58 06.01.2011 12:45

arkadaslarin yorumlarina katiliyorum, Gecen sezon hic oynamayan bu sezonda ticarete atilip futbolu boslamasi yetmedigi gibi gruplasmaya sebep verip keitayi dovup takim birligini bozan Mehmet Yildizi affedin adam 2 gun gec kaldi diye fircayi cekin helal Buyuk Baskan. Firca cekeceksen hesap soracaksan once 2 sezondur olmayan myildiza sonra futbolculukla profesyonellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan sedata cek baskan!

AYDIN1985 06.01.2011 13:27

bu haberi sabah okurken ilk aklima gelen sey [B]Baskanin Transferlerden Cebinin yandigi ve bu nedenlede Ceza verme yoluna gittigini düsündüm [/B](acaba yaniliyormuyum)

daha önce gelen haberde ise, pedriel´in kötü hava sartlari nedeniyle gelemedigi söylenmisti. (hangisi dogru)

sewaz58 06.01.2011 14:04

Ne bu şiddet,bu celal ! Yani nereye gidiyoruz bilemedim tamam tabikide disiplin sağlanmalı da adam 1 hafta geç gelmemiş etmemiş 2 gün geç katılmış,haklı ya da haksız sebeplerde sunmuş,günah keçisi yapmanın ne alemi var adamı.Arkadaşlar güzel söylemiş disiplin diye atıp tutuyordun da başkanım bu bizim başıbozuklara neden hiçbirşey demedin ya da diyemedin bugüne kadar.

ZiDaNe58 06.01.2011 14:28

[QUOTE=Burack;680591]Baskanim yabancilara dayilik yapiyorsunuz pedriel'e, oliveiraya, ama Sedat'a disiplin dersi vermiyormusunuz ?[/QUOTE]

Soylediklerinin altina imzami atarm gardas sonuna kadar haklisin

mishka 06.01.2011 14:43

İnsan için en önemli değerlerden biri adalettir. Zamanında hak edenlere gereken cezalar verilseydi Suarez de bu cezayı sorun etmezdi ama bu adaletsizlik karşısında Suarez'in motivasyonunun bozulacağını düşünüyorum. Ayrıca yabancı oyuncularımızın kendisini dışlanmış hissetmesi için sağolsun yönetim herşeyi yapıyor.

eyupkocak 06.01.2011 14:49

zaten bu hale gelmemizin en büyük sebebi değilmi disiplinsizlikkk:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38.