SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hayrettin Yerlikaya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31)

serhankaburcuk 02.08.2005 10:57

[quote=blacksand58]Arkadaslar Hayrettin Yerlikaya ile Hamza Yerlikaya arasinda bir akrabalik falan var mi?[/quote]

[size=6][i]Akrabalık yok....[/i][/size]

kakikli 02.08.2005 12:03

benim için hayrettinin ayrı bir yeri var. ama görüyorum ki hazırlık kampları hayro için iyi geçmemiş. çok pas hatası yapıyor.topla çıkamıyor. geçen yıla göre daha ii olması gerekir ama sebebini anlayamadım bu durumun. inşALLAH düzelir de kendisini bir kez daha ispatlar.
TEK GERÇEK ŞAMPİYON [size=7][/size]***SİVASSPOR***

tugrul-uslu 02.08.2005 12:22

hayrettin.bence.yetenekli biraz daha kendini gelistirmesi lazim soguk kanli gerek hamzayla amca cocuklari benim bildigim kadariyla sivasspora basarilar.

sinan-58 02.08.2005 12:29

HAYRETTİN GÜZEL BİR OYUNCU SİVASTA DEĞİŞİLMEZLER ARASINDA AMA BU SENE HAZIRLIK MAÇLARINDA BİRAZ KÖTÜYDÜ İNŞALLAH LİG BAŞLAYINCA DÜZELİR

Kokomo 05.08.2005 15:50

Hayrettin

Maalesef sol tarafta çok fazla açık veriyor. Fazla aceleci. Sakin ve rahat olması gerekiyor. Umarım Malatya maçında ve daha sonrasında kendini toparlar.

serhankaburcuk 05.08.2005 16:11

[QUOTE=Kokomo]Maalesef sol tarafta çok fazla açık veriyor. Fazla aceleci. Sakin ve rahat olması gerekiyor. Umarım Malatya maçında ve daha sonrasında kendini toparlar.[/QUOTE]

[b]Hayrettin İnşallah daha iyi olacak ...[/b]

skywriter 13.09.2005 20:31

[QUOTE=Nettin]Dün akşam Ntv deki doksan dakikada Hayrettin Yerlikaya'nın hem sol kanatta Hasan Şaş ile başabaş oynadığı hem de Sivas akınlarında ve topla oyunundaki başarısı Mehmet Demirkol tarafından vurgulanması çok seyredeğerdi. Ben de bilmiyorum M. Demirkol da sordu Hayrettin Hamza Yerlikaya'nın nesi oluyor? Bilen bilgilendirsin.[/QUOTE]
[QUOTE=Ozancan]YEĞENİ OLUR.....[/QUOTE]
Tasinmistir..

puar 03.10.2005 17:05

hayrettin gerçekten bu haftada maca damgasını vurdu...inşallah sivassporda 4 5 sene oynar...görünen o ki 3 büyükler bu sene sonra onu transfer eder....gerçektende süper oynuyor başarılarının devamını diliyorum...ayrıca en kısa zamanda da milli takımda da olması gerektiğini düşünüyorum

Disi Kartal_58 03.10.2005 17:07

[QUOTE=puar]hayrettin gerçekten bu haftada maca damgasını vurdu...inşallah sivassporda 4 5 sene oynar...görünen o ki 3 büyükler bu sene sonra onu transfer eder....gerçektende süper oynuyor başarılarının devamını diliyorum...ayrıca en kısa zamanda da milli takımda da olması gerektiğini düşünüyorum[/QUOTE]

evet kendisini inşallah Beşiktaş'a transfer ederiz :)
şaka bir yana iyi futbolcu yolu açık olur inşallah
Allah gönklüne göre versin

1967_DERNEK_10UR 03.10.2005 17:09

[B]hayrettin çok sağlam adımlarla daha büyük hedeflere doğru yürüyor..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:07.