![]() |
Cevap: Sivasspor 3-0 Hükmen Galip (!)
kurallara uyalım uymayanları idare edelim.
|
Biz onları ve alayını ikinci yarıda yeneceğiz.Hesap zamanı yaklaşıyor.Herkesin hesabı görülecek:mad:
|
arkadaslar besiktas bu macta yeni transferlerinden simao ve almeida yi oynatti. fernandes i bilmiyorum. holosko, fink ve tabatanin sözlesmelerini henüz fesh etmemislerdi dolayisi ilede bu yeni futbolcularin lisansi cikmamisti. hatta dünkü kupa macindada tabata henüz bitmedigi icin fernandesi oynatamadilar (almeida ve simao oynadi cünkü fink almanyaya holoskoda i.b.b. ye gitti) yani mesele lisansi henüz cikmamis oyuncular hazirlik maci dahi olsa oynayamaz.mis.
yani mesele neymis? mesele oyuncu almak degil, mesele oyuncuyu oynatabilmekmis... :) |
yapmayın arkadaşlar beşiktaşa verilen ceaya seviniyoruz.bize ne beşiktaşın aldığı cezadan maçı izleyemedim ben onun derdindeyim.İNŞALLAH her maç böyle kora kor oynarız puan yada puanlar alırız gerisi hava civa sallayın gitsin..
|
bazı arkadaşlar bize ne Beşiktaş'ın aldığı cezadan demişte, adamlar önce futbolu futbol gibi oynasınlar sonra Sivasspor'a çamur atsınlar. O kadar büyük kulüp halen yönetmeliklerden haberi yokken kalkıp bizimle uğraşıyorlar. Bizde tabi ki en ufak açıklarında ti'ye alırız.
|
5.00 TL beşiktaş için para değildir :D
|
bir hevesle açtım mesajı
mübarek cuma sabahı bizi neşelendirdin abi allah razı olsun boyle gülümsemelere bile ihtiyacımız varmış |
[B][I]Talimatlara uymassan daha çok cezalar alırsın BJK.Akıllı ol kasada para kalmazsa aklını alırlar benden söylemesi.:)[/I][/B]
|
[QUOTE=elbeylii;683198]slm izmirli yalan degil bak link veriyom bakarsan
[url]http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20110113/besiktasa_ceza_geldi.html?ref=satb1[/url][/QUOTE] [B]Konunun içindeki espiriye bomba elbeylii kardeşimizden gelmiş. :D Bir banka reklamını hatırlattı... 70'li yıllarda olsa gerek, -Ben de seni ...... Bankasına gidiyorsun sandım... reklamına benzemiş. Zaten konu aynı link adresinden alınmasına rağmen, elbeyli kardeşimiz atlamış olsa gerek ki aynı adres linki verilmiş.:)[/B] |
Evet aynen reklamda ki gibi olmuş..
- "Akbank'a mı gidiyorsun?" - "Yok hayır, Akbank'a gidiyorum" diye bir reklam vardı, onun yeni versiyonu olmuş. Beşiktaş'a verilen ceza az bile. Acaba aynı hatayı biz yapsaydık, kaç TL ceza verirlerdi? Sanırım bayağı bir canımız yanardı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |