![]() |
Cevap: Galatasaray-Sivasspor
[B][CENTER][COLOR="Red"]takım oyunumuzu oynarsak arenada cincona ilk mağlubiyetini tattırmanın zevkini büyük bir mutlulukla yaşarız inşallah :)[/COLOR][/CENTER][/B]
|
en azından 1 puan almamız gereken bir maç.gs iyi transferler yapamadı zaten takımlarıda kötü.en azından bir beraberlik diyorum ama galibiyetimizde benim için süpriz olmaz tabii gol atma sorunumuzu çözersek
|
--------------------------------------------------------------------------------
yaw gs maçına günler kalmış daha forvet transferi yok bu adam ne zaman alınacak, ne zaman adepte olacak, ne zaman çalışacak bunları düşünen yok. şu an hücüma yönelik bi doğru düzgün kamili aldık yani gol pozisyonuna yönelik hiçbir değişme yok. bu takıma adam gibi bir santrafor şart m.yıldızla mıldızla olacak işler değil artık ligimiz çok kaliteli oldu o eskidendi... |
berabere diyorum yenilmektense beraerlik iyidir çok zorlu deplasman
|
[QUOTE=DoomsDay58;683649]Allahın izniyle bu maçıda kazanıcaz.[/QUOTE]
galatasarayı bu halde herkes yenebilir biz yendik tekrarı mümkün ben inanıyorum |
bu hafta forvet oyuncusu alınması lazım yoksa iş işten geçer,,,,,,,,,,
|
Macin sonucundan ziyade,takimin sahada verecegi mücadele ve geriye kalan maclar icin bir ip ucu verecek olmasi önemli.
|
Galatasaraya tt arenadaki ilk yenilgisini tattırcağız
|
beraberlik kokuyor bu maç..ama golü atan kazanabilir....
|
ya kım kazanırsa kazansın oenmlı olan dostluk herzamn ama siavstan yanayım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:14. |