SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - MP Antalyaspor. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31112)

_DeReBeYi_ 23.01.2011 23:05

Cevap: Sivasspor - MP Antalyaspor.

[B]Sivasspor 3 0 MP Antalyaspor[/B]

eskibektaşlı 23.01.2011 23:08

arkadaşlar,
Unutmayalım ki antalya koşan yaş ortalaması genç bir takım.kondisyonları yüksek.
maça kadar takımımız daha kaynaşır, kondisyon yüklenirse ve birde Mehmet Nas,Uğur Kavuk, Kadir,ve Erman gibi oyuncular oynamazlarsa maçı kazanırız.

58müco58 23.01.2011 23:12

bu maçta kesinlikle ermanın oynamaması lazım takıma hiç ama hiç katkısı yok biraz kendine gelmesi lazım mehmet fren olmasa maçı alırız

cügo58 23.01.2011 23:12

[QUOTE=eskibektaşlı;686147]arkadaşlar,
Unutmayalım ki antalya koşan yaş ortalaması genç bir takım.kondisyonları yüksek.
maça kadar takımımız daha kaynaşır, kondisyon yüklenirse ve birde Mehmet Nas,Uğur Kavuk, Kadir,ve Erman gibi oyuncular oynamazlarsa maçı kazanırız.[/QUOTE]

Arkadas tam benim düsüncelerim.
tercüman oldun düsündüklerime.
senin dedigin uygulanmasi LAZIM .

Yiğiter 23.01.2011 23:18

Antalya ilk yarıdaki performansından uzak.Bence rahat yeneriz!

eyupkocak 23.01.2011 23:26

biraz stres yapmazsak rahat alırız
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]GS MAÇINI UNUTUP BU MAÇA ODAKLANIRSAK TAMAMDIR RAHAT KAZANILACAK BİR MAÇ BENCE :)[/FONT][/COLOR]

esentepeli58 23.01.2011 23:37

antalyayı rahat geceriz bu hafta takımdaki yenilerde alışmış olur sivas 3 antalya 0

sivastatlıbelam 23.01.2011 23:51

cihan oynamalı ermandan olmuyor kardeşim ne bu işi şansa bırakıyoruz her maç ya olursa diyoruz.kumar mı oynuyorsun sen,antalya maçını almak zorundayızalacağımıza inanıyorum,yeterki bu mücadele hep olsun.

korcan

uğur-navratil-sedat-ziya

cihan-kadir-sandro-grosicki

eneramo-pedriel

ideal 11 bu olmALI

zgR 24.01.2011 00:45

bu maci kazanmak zorundayiz.konya duzelmis gibi sanki.benim tahminim bu mac 2 0 bizimdir eneramo nun maci olacak goreceksiniz.zgR demisti diyceksiniz.herneyse 1 0 olsun bizim olsun.

yiğidobaytar58 24.01.2011 01:54

[B] YAV klavye hocalığı yapmak istemiyorum ama...haftaya kadroda UFAK değişiklik yapılması lazım....bence forvet MEHMET YILDIZ - ENERAMO , KANATLARA GROSİCKİ - ERMAN , ön libero KADİR VE MEHMET NAS , stoper NAVRATİL - RADA , beklerde zaten alternatif yok,APO sakat ZİYA cezalı.. HAYRETTİN belli değil sakatlandı gitti maçta , yani yine sağda UĞUR , solda MURAT SÖZGELMEZ ( yada umarım yetenekli ZİYA gibi bilmedİğimiz bi gencimiz varsa onu sürse sahaya....) [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.