![]() |
Cevap: Sivasspor - MP Antalyaspor.
[B]Sivasspor 3 0 MP Antalyaspor[/B]
|
arkadaşlar,
Unutmayalım ki antalya koşan yaş ortalaması genç bir takım.kondisyonları yüksek. maça kadar takımımız daha kaynaşır, kondisyon yüklenirse ve birde Mehmet Nas,Uğur Kavuk, Kadir,ve Erman gibi oyuncular oynamazlarsa maçı kazanırız. |
bu maçta kesinlikle ermanın oynamaması lazım takıma hiç ama hiç katkısı yok biraz kendine gelmesi lazım mehmet fren olmasa maçı alırız
|
[QUOTE=eskibektaşlı;686147]arkadaşlar,
Unutmayalım ki antalya koşan yaş ortalaması genç bir takım.kondisyonları yüksek. maça kadar takımımız daha kaynaşır, kondisyon yüklenirse ve birde Mehmet Nas,Uğur Kavuk, Kadir,ve Erman gibi oyuncular oynamazlarsa maçı kazanırız.[/QUOTE] Arkadas tam benim düsüncelerim. tercüman oldun düsündüklerime. senin dedigin uygulanmasi LAZIM . |
Antalya ilk yarıdaki performansından uzak.Bence rahat yeneriz!
|
biraz stres yapmazsak rahat alırız
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]GS MAÇINI UNUTUP BU MAÇA ODAKLANIRSAK TAMAMDIR RAHAT KAZANILACAK BİR MAÇ BENCE :)[/FONT][/COLOR] |
antalyayı rahat geceriz bu hafta takımdaki yenilerde alışmış olur sivas 3 antalya 0
|
cihan oynamalı ermandan olmuyor kardeşim ne bu işi şansa bırakıyoruz her maç ya olursa diyoruz.kumar mı oynuyorsun sen,antalya maçını almak zorundayızalacağımıza inanıyorum,yeterki bu mücadele hep olsun.
korcan uğur-navratil-sedat-ziya cihan-kadir-sandro-grosicki eneramo-pedriel ideal 11 bu olmALI |
bu maci kazanmak zorundayiz.konya duzelmis gibi sanki.benim tahminim bu mac 2 0 bizimdir eneramo nun maci olacak goreceksiniz.zgR demisti diyceksiniz.herneyse 1 0 olsun bizim olsun.
|
[B] YAV klavye hocalığı yapmak istemiyorum ama...haftaya kadroda UFAK değişiklik yapılması lazım....bence forvet MEHMET YILDIZ - ENERAMO , KANATLARA GROSİCKİ - ERMAN , ön libero KADİR VE MEHMET NAS , stoper NAVRATİL - RADA , beklerde zaten alternatif yok,APO sakat ZİYA cezalı.. HAYRETTİN belli değil sakatlandı gitti maçta , yani yine sağda UĞUR , solda MURAT SÖZGELMEZ ( yada umarım yetenekli ZİYA gibi bilmedİğimiz bi gencimiz varsa onu sürse sahaya....) [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |