![]() |
Cevap: Mendonça'nın Sözleşmesi Fesh Edildi
ozaman orta sahaya takviye şart..yol geçen hanı gibi bi hali var orta sahamızın..
|
Arkadaşlar özür dilerek haberi düzeltiyorum Ramoviç in sözleşmesi donduruldu Mendonça Sivasspor'da Kalıyor tekrar yanlış haber için özür dilerim
|
[B]Arkadaşlar özür dilerek haberi düzeltiyorum Ramoviç in sözleşmesi donduruldu Mendonça Sivasspor'da Kalıyor tekrar yanlış haber için özür dilerim [/B]
|
[B][U][I]Arkadaşlar özür dilerek haberi düzeltiyorum Ramoviç in sözleşmesi donduruldu Mendonça Sivasspor'da Kalıyor tekrar yanlış haber için özür dilerim [/I][/U][/B]
|
bir de bu moda oldu sağlam kaynakdan aldığım haber diyen konu açıyor. Demek ki kanak sağlam değilmiş kaynağını değiş bence :)
|
Arkadaşlar bu takım taş gibi olmuş neden basediyoruz...
zaten herşey Antalya maçında belli olacak Gs maçı ölçü deyildi bütün transferlerimiz ilk kez oynadı hepside iyiydi... kalecide takımın yarısıdır Ramoviç sakattı Rıza hoca riske girmek istemedi heralde... dün hayrettinin sakatlanması maçın kaderini etkiledi oysa mecburi bir oyuncu deyiştirmek zorunda kaldık... ama yinedi güzel günler yakın |
[QUOTE=<Sivasspor58>;686532]bir de bu moda oldu sağlam kaynakdan aldığım haber diyen konu açıyor. Demek ki kanak sağlam değilmiş kaynağını değiş bence :)[/QUOTE]
Bi kaç daha haber aldığım bir kişiydi yönetime yakın biri bu sefer beni yanılttı tekrar özür dilerim... |
neyse canın saolsun babapiton:) mendoça isimize yarayabilir..
|
haberi okudum tam seviniyim mi üzüleyim mi derken;babapitonun özür yazısına:D rastladım.hayırlısı neyse o olsun diyelim artık napalım.
|
ben anlamıyorum sivasspor neden rakiplerini çokbüyük görüyor üzerine gitmeye korkuyor
1-0 .yenikken bile galatasaray defansıyla hücumediyor bizneden atak yapamıyoruz.1-metreden boşkaleye golatamıyoruz heyecandan artık sivasspor bunları aşmalı diye düşünüyorum transferlerimiz çokiyi bu kadroyla galatasaraydan daha iyi birtakımız ama kazanmaya inanmıyoruz eğer futbolcular iyi konsantre olurlarsa sivasın yenemiyeceği takım yoktur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:41. |