![]() |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
kendi sahamızdaki karşılaşmayı evlerden izlemeyelim...
|
bilinçli taraftarlar gibi davranmak lazım
yönetime, yapılan transferler için teşekkür ederizzz |
yayıncı kuruluşun talebini değerlendiren federasyon maç saatini talebi yerinde bularak değiştirdi
|
bir paket cigara parasına memleketin maçını izlettirenlere de ayrıca teşekkür ederiz
|
[B]Sivas sevdalısı, Sivasspor sevdalısı, bu karşılaşma için stadda olmalıdır.
Müsabaka saati de hava şartlarının en güzel olduğu zamana denk geliyor. İsterse buz-ayaz olsun (-27'de Trabzon karşılaşmasında bile oradaydık ki) ne kadar soğuk olursa olsun telafisi olmayan, ve tırmanışa geçilecek bu karşılaşmada her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyacımızın olduğu bir müsabaka olduğunu unutmayalım. Transferse transfer, sudan ucuz bilet fiyatları ise işte fiyat, şartları uygun olup lütfedip stada gelmeyeceklere ise sözün bittiği yer olsa gerek. Cumartesi saat 13.00 gibi, nasip olursa 1 saat öncesinde stadda buluşalım.[/B] |
HAYDİ YİĞİDOLAR STADADYUMA ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
|
Benim lig tvim var. sadece deplasman maçlarını izliyorum. Cumartesi stadda olacağım. Hemde maçlara gelmeyen 4-5 kişiyide sürükleyip getireceğim. Yeni transferlere rıza hocaya destek olunacaksa stada gelinerek olur. Oturduğu yerden yorumu herkes yapar. elin Trabzonlu su deplasmanda bile boş yer bırakmıyor. Oysaki Sivas In merkez nufusuda il nufusuda türkiye geneli nufusuda onlardan fazladır. Bi 14.998 kişik stadı dolduramadıkya yanarımda ona yanarım.
|
BU TV58 TELEVİZYONUNA VE DİĞER SİVAS KANALLARINA ULAŞSAKTA Bİ KAMPANYA FALAN BAŞLATSALAR. BÖYLE OLMAYACAK. DOLDURUP Bİ TAKIMI ATEŞLEYELİM. İNANIN STAD Bİ FUL ÇEKSİN SEN GÖR TAKIMI. LÜTFEN BİŞEYLER YAPALIM. ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ESNAFLAR MÜŞTERİSİNE BİLET FALAN VERSİN. AMA BİŞEYLER YAPALIM SADECE YAZI YAZMAYALIM.
|
BEN TV58 E MESAJ gönderdim. Çoşkulu taraftar, çoşkulu Sivasspor diye. hedef full stad. Bunu paylaşın ekranlardan diye.
|
arkadaşlar maçı verse verse digi verir her türlü werirler maçı .. lig tv vermez sanırım. veredebilir ama .bence wermez :D digi werir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |