![]() |
Cevap: Bursaspor maçı bilet fiyatları!
valla helal olsun biz şampiyonlar ligi finali oynasak gene bu kadar pahalı olmaz biletlerimz:D
|
Genelde misafir tribün bizim Texas ın bulunduğu(kapalı kale arkası )bilet fiyatlarıyla eşdeğer weya biraz daha pahallı olabiliyor..Bence misafir tribünü oldukça uygun fiyat werilmiş....
|
BU BİLET fiyatları sivasta olsa en önemli maçta bile enfazla 1000 kişi olur.bizi ilgilendiren kısım misafir biletleri,bana göre normal fiyat.istanbulda 20 tlden asagıya bilet satılmıyor,ankaragü maçında sivasa 100 kusur tlden satıldığını gördükten sonra bunada şükür.bu maça gidecek ve bursadan destek verecek tüm yiğidolara şimdiden teşekkür ederim.
|
[B]Miafir trübünü fiyatı uygun 15 lira süper ligde bir deplasman için abartı değil birde oynadığınız takım son şampiyonsa 15 lira gayet iyi.
Önemli olan bilet fiyatı değil günü, Cuma değilde c.tesi yada pazar olsa giderdik ne güzel maça...[/B] |
Bilet fiyatları makul haydi maça
|
ben maçda olacağım inşallah
|
sivassporun 4 eylul maclarindaki bilet fiyatlari cok az bence artirilmasi lazim stadyum geliri bakimindan kulube faydali olmamiz lazim 5 10 liraya macmi olur
|
[B]Bizim en pahalı bilet fıyatımız taş çatlasın 40 :)[/B]
|
bu fiyatların SİVAS ta olacagını dusunmek bıle ıstemıyorum
|
[B]Bu ne kardesım Bu macalra gidilir mi tabi adamlar sampiyon olunca ole oldu bizde 2. olduk fakat para fiatları artmadı :)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |