SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolcularımızda son durum ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31185)

Alişan 01.02.2011 13:04

Cevap: Futbolcularımızda son durum !

Sakatların iyileşmesi bizleri sevindiriyor ama antalya maçında olsalarda 3 puanı almış olurduk. Sakatlar iyileşti fakat karşımızda bursa var bu hafta işimiz çok zor konya kendi evinde anteple oynayacak buca ankarada gençlerle oynayacak hiç düşünmek dahi istemiyorum ama bizim ne olursa olsun canımızı dişimize takıp en kötü bu bursa maçından beraberlikle ayrılmalıyız. Yoksa bu hafta 15. sıraya demir atarız. Bu da bizim morelimizi çok bozar bizim sivassporumuzun morali bozulduğu zaman tekrar iyileşmesi uzun sürüyor bu hafta önemli.Çünkü haftaya sivasta trabzonla oynayacağız.Konya bucayla oynayacak anlayacağınız konyanın arayı açması için bir fırsat doğuyor konyaya bizim bursada berabere kalmamız evimizdeki trabzon maçını alıp ve en kötü berabere kalmamız şart yoksa demirleriz ligin dibine

akkuzu 01.02.2011 13:09

Her zaman hafife alınan takımlar zor olmuştur.Bursa sivasspor maçını 3 puanı garanti görüyor.ben sivassporun mutlak puan alacağına canı gönülden inanıyorum.

Divriği58 01.02.2011 13:23

[B]Takımı tam kadro görmek çok güzel..[/B]

favori58 01.02.2011 13:32

Ben maçtan çom umutluyum. Sivaszspor kazanırsa kimse şaşırmasın. Çünkü,Bursa kendi taraftarı vnünde mutlak kazanmak için çıkacak,Sivasspor ise rahat olacak. Ayrıca bu maça Sivasspor'a neredeyse eksiksiz çıkacak olmasıda önemli bir unsur. Haydi Sivasspor,sana inananları mahcup etme.

şuayip bütün 01.02.2011 13:46

[QUOTE=xadox;688760]onlar sampiyonluga oynaya bilir falkat unutmamak gerek bizde düsmemeye oynuyoruz , bizim icin daha önemli bu mac , ve bizim onlari yene bilecek gücümüzde var yeterki dogru kadro ile cikalim ve yürekli oynayalim. saygilar[/QUOTE]

evet kardeşim haklısın bursa yenılse bişey kaybetmez ama biz yenilirsek çok şey kaybederız.dahada belimiz dorulmaz.bu piskolojiyle cıkmak gerekir bence

hiko58 01.02.2011 14:13

bursadan puanla döneceğimize inanıyorum. hava şartları iyi olsaydı antalyaya fark yapardık şans bizden yana değildi.

izmiriyigidosu 01.02.2011 15:10

futbolcularımıza geçmiş olsun diyorum kendinize dikkat edin takımı eksik koymayın sahada:) bursa maçındanda galip geleceğimize inanıyorum inş galibiyetle döneriz o maçtan

kurtay58 01.02.2011 15:23

BURSA ŞAMPİYON OLDU BİZ OLAMADIK, ŞAMPİYONLUĞUN SIRRI BİLET FİYATLARINDA GİZLİ

yigidoyuzz 01.02.2011 15:56

bence sivasspor 3 bursa 2 içimden gelerek yazıyorum eğer böyle sonuç çıkarsa baklava ısmarlayan olur inşallah :D

58ToPraK58 01.02.2011 21:56

Ben bu maçı yenebileceğimizi düşünüyorum.Defansta sorun olmazsa orta sahada da o boşlukları vermezsek eğer bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum.Zor maç;ama artık bizim zor-kolay maç seçebilme lüksümüz pek kalmadı bu haftadan itibaren daha iyi oynamamız ve puanları toplamamız gerekiyor.O da Bursaspor maçıyla başlar inşallah.Sivasspor'umuza başarılar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41.