![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Seni hakem yapanın ne diyeyim.
|
[B][COLOR="black"][COLOR="black"]Maçta göze çarpanlar : ?[/COLOR][/COLOR]
-Hayrettin Kötü Anlamda Göze Çok Çarptı Kamil Grosicki,Erman,Mehmet Yıldız Olumlu Yönde Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? -Çok Güzel Oynamamıza Karşın Bu Skor Yakışmıyor Bursanın Şansı Yine Yanındaydı Maçın Yıldızı Kimdi : ? -Kamil Grosicki Maçın en kötüsü kimdi : ? -Buda Sorumu Hayrettin Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz? Navratil,Grosicki=Mükemmel Korcan=İyi Rada=Kötü Eneramo=İdare Eder Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Eneramoyu Çıkartması Yanlıştı Dogru Olsa Bile Pedrieli Alması Yanlıştı.[/B] |
KAMILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GROCISKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
Rıza Hoca'nın Suarez hamlesı cok gereksızdı,yenı gelen ısımlerle bırlıkte Suarez bıtmısdır arkadas nereden cıktı bu degısıklık anlamadım,Eneramo kötu degıldı mucadele edıyordu,Bursa defansını yoruyoyordu,oyalıyordu,dıger oyuncularımıza boş alanlar kalıyıordu,soktu Suarez'i oyunun gidişatı değişti ilerde!Hayrettin'e kızamıyorum adam yerınde oynatılmadı,şanssızlıkdı sadece yedıgımız goldekı hatası.
Şanssız,bahtsız maçlarımıza bırı daha eklendı,lanet olsun boyle şansa. Bir de bu Bursa cidden şanslı bır takım,kendı evınde taraftar baskısıda buna eklenıp,hakemlerıde etkı altına sokabılıyorlar. Tebrık etmekden baska yapacak bır sey yok. |
Bursa anadolu kulubu mu simdi?.. su an bunlar kadar hakem destegiy alan bir istanbul takimi bile yok! hakem rezaletleri ortada.. daha ne kadar kollanacaklar?
Bugun halem sivasspor'u aleni dogramistir.. Ivankov topu her elinden kacirdiginda faul calindi hic birinin faulle alakasi yoktu.. 2. golu yemeden once o. erdogan denen hayvan faullu yukseliyor.. hakem gormezden geliyor.. 1 nizami golumuzu zaten yedi.. ayip artik.. yonetim uyuyor mu? yerel basina caka satmakla olmuyor bu is.. toplu halde tepki koyulmali.. yeter artik. |
lig tvde diyorki fırat aydınus kusursuz bir maç yönetti gözlerime gördüğümemi inanacam bu nasıl kusursuz maç yönetmek anlamadım ben abi her hafta aynı halt böyle bi şey varmı
|
bendende bu futbolculara dunyada ne kadar kufur soylesem varsa azdir :mad:
allah belanizi versin dustuk sayilir trabzon da bizi yener bu sene fikstur cok zor :mad: |
[B][COLOR="DarkGreen"]37 faul olmuş 28 ini biz 9 unu onlar yapmış ilginç hakem kastı göz önünde bencee[/COLOR][/B]
|
maçı izleyemedim o yüzden yorum yapamıyorum ama son golü gördüm ve o pozisyonda altta ofsaytı bozan arkadaşa (sanırım, ne yazık ki ziya ydı) teşekkürlerimi sunmak istiyorum...
|
Takımımız süper, hakemleri hükümet tutmuş gibi, yeni stadyum hayal. Yaşasın ******** hükümet... Uyanın be yeter Sivas'ımız cezalandırılıyor başka hiçbir anlamı yok bu maçta yorum yapmanın. Bariz bariz hakemler yedi bitirdi bizi. Ama bu hayallerinide gömeceğiz toprağa...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55. |