![]() |
Cevap: 21. hafta hakemleri
Eyvaaahhhh... Süper ligin en eyyamcı en tetikçi hakemini bizim maça vermişler.. Eyvahki ne eyvaah...
|
Muddusi KÖFTEOĞLU !... :D :D Eyvahh !....
Korkmayın arkadaşlar burası Sivas, haksızlık yapacak değil ya. Gördüğünü çalsın yeter !.. AYK |
İnşallah İyi Yönetir..
|
Hakemlerden çekiniyoruz.Neden? Yanlı yönetim.Sonuna kadar evet.Ama tribün baskısı altına alırsak onları o zaman her şeyi çalamaz işte..Lütfen arkadaşlar bu maç ciddi ciddi destek verelim..Cehennem olsun 4 Eylül..Grupların da biraz olsun maratona dağılmasını rica ediyorum...Hareketlenmek için bu şart...Saygılar...
|
Kuddusi muftuoglu sezonun en basarılı ve formda hakemlerinden birisi.gecen haftada manisa fb macıni yonetmisti gayet adaletliydi bizim maçtada adaletli bi yonetim sergilesin yeter
|
inş. adam gibi maç yönetir:)
|
[QUOTE=adres58;691138]Eyvaaahhhh... Süper ligin en eyyamcı en tetikçi hakemini bizim maça vermişler.. Eyvahki ne eyvaah...[/QUOTE]
bir hakemi de begenin gardasim. hangi hakemi verselerdi memnun olurdun? söylede biz de bilelim. |
[B][I]Futbolda yenmekte var yenilmekte,Adaletli düzgün maç yönetsin yeterli.
Taraflı karar verirse ve hata yaparsa edilecek küfürlere hazırlıklı olsun....... Yeter artık hakemler yüzünden canımız çok yandı.[/I][/B] |
Bu hakemin İsimini duyunca bende evyah dedim,ama şöyle bir bakıyorumda Sivas'ın canını yakmayan hakem neredeyse hiç yok. Benrde çoğu arkadaşım gibi Kuddusi'yi sevmiyorum,o da zaten Sivas'ı sevmiyor.
Burada asıl dikkatimi çeken geçen hafta Sivaslıya " Yeteer" dediren Fırat Aydıus oldu. Adamı bu haftaki en kritik maç olan Fener-Kayseri maçına vermişler. Bundan şu çıkıyor siz istediğiniz kadar yırtılın hakemler iyisini yapıyor. pazartesini günü kanal 58 de aptullah abide ,Kuddusi'nin iyi bir maça verilmemesine şaşırmamkak gerektiğini söylemişti. Bu daha öncede oldu. Sivas'ı mahveden hakemler bir hafta adeta üdüllendiriliyor. |
kim yönetirse yönetsin.yeterki [COLOR="Blue"]ŞEREFİ ve NAMUSUYLA YÖNETSİN[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:01. |