![]() |
Cevap: Rıza Hocam !..
[QUOTE=S.s.Yigido;691963]Bizlere ağza alınmayacak küfürler eden, hamidolar diye hitap eden, Takım otobüsümüze it gibi işeyenlerle dost mu olalım?
Vay gardaşım deyip boynuna mı sarılalım ??[/QUOTE] Taraftarların birbirlerine küfürleri karşılıklıdır.Dost olmamak başka,düşmanlık beslemek başkadır.Benim anlatmak istediğim işi gücü bırakmışız daha fikstür yeni çekilmiş eee hamsilerle maçımız ne zaman falan.Bir maçla lig bitiyormu.ts maçına daha haftalar varken şu Rumlarla maçımız bir gelse falan bunlar boş şeyler.Maç zamanı gelir çıkarsın oynarsın yenmeye çalışırsın bitt o kadar. |
Sizi bilmem ama Sivasspor'lu olarak benim en büyük Düsmanim Trabzonspor...
|
Yalçın Abi yüreğine sağlık duygularımızın tercümanı olmuşun.
İnşallah Rıza hocamız beklentilerimizi boşa çıkarmaz. Biz Rıza hocamıza çok güveniyoruz ikinci devre oynanan maçlara da bakıldığında takımımızda gözle görülür bir düzelme olduğu çok açık. İnandık sizlere söz verin bize Dönelim o güzel eski günlere ! |
[QUOTE=münihli_58;691973]Sizi bilmem ama Sivasspor'lu olarak benim en büyük Düsmanim Trabzonspor...[/QUOTE]
Düşman demeyelim de en büyük rakibimiz diyelim. Aslında bu rekabet güzel birşey futbola renk getiriyor. Ne yalan söyleyeyim 3 büyüklerle oynadığımız maçlardan daha çok zevk alıyorum Trabzonspor maçlarından. İyi ki varsın Trabzonspor... Gerçekten söylüyorum, onlar olmasaydı renk ve zevk olmazdı. Hele birde yeniyoruz ya, of of offf ... Tadından yenmiyor.. AYK |
[QUOTE=münihli_58;691973]Sizi bilmem ama Sivasspor'lu olarak benim en büyük Düsmanim Trabzonspor...[/QUOTE]
Benim sözlüğümde düşman kelimesi dahi az kalıyor. Ne faşistim ulu tanrım!!!!. Ah yarın bi yensek var ya...... |
[QUOTE=emre41;691977]Benim sözlüğümde düşman kelimesi dahi az kalıyor. Ne faşistim ulu tanrım!!!!.
Ah yarın bi yensek var ya......[/QUOTE] Tabi yenelim yenelim de ts yi yenince keşke lig bitse, ama bitmiyor malesef |
O Olayli Mactan sonra fena gicik kaptim onlara...
|
[QUOTE=münihli_58;691979]O Olayli Mactan sonra fena gicik kaptim onlara...[/QUOTE]
Münihli niye gıcık kapıyorsun beleşten 3 puan aldık.:D |
[QUOTE=şarkışla 58;691978]Tabi yenelim yenelim de ts yi yenince keşke lig bitse, ama bitmiyor malesef[/QUOTE]
Tabi ki lig bitmiyor ancak ben 15 puan almış kadar sevinirim ne yalan söyleyeyim:D |
Yinede yakismadi aslinda Fena olmadida :D
Ama o 6-1 bana fena koydu..:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57. |