SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Hırsızlara dikkat!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31251)

emre41 12.02.2011 07:47

Cevap: Hırsızlara dikkat!!!

Sana çok net bir maç söyleyeyim. Ligin ilk yarısında Trabzonspor'un Bjk'yi 1 0 yendiği maç. Burak güya düştü genç oyuncunuz kafayı vurdu gol oldu. Aç bak o pozisyona Burak efendi nasıl tiyatral düşüş sergiliyor. Engin için örnek vermeme gerek var mı? Onu da söyleyeyim. İçeride oynadığınız ve Fırat Aydınu denen zavallının yönettiği maç. Korkusundan Engin'i atmadığı maç. Bunlar ha deyimce aklıma gelenler.

Böyleleri başka takımlarda da var. Gese de Keita vardı, febe de Emre, Topuz ve bunların en büyük pislikleri Bursa'da Volkan ve Sercan. Bu genç yeteneklerimiz!!!! önce işin .içliğini öğrenmiş ne yazık ki.

Sen boşu boşuna Allah'ı felan şahit koşma. Engin Baytar ile Burak'ın ceza sahası etrafında nasıl serbest vuruş kazanırım diye nasıl şaklabanlık yapacaklarını iyi izle. Çünkü her hafta aynı durumdalar.

Geerçi kendi teknik direktörüne söven birini ben de etikliyorum. Ne gerek varsa?

SIVAS58FOREVER 12.02.2011 08:13

Ya Umut Bulut'un kendini Yerevan atip kafasini kaldirip hakeme baktigi pozisyonlara ne demeli? Ya kelecilere taban girmesine? Kalecilerimizi sakatlamasina ne demeli?

HaKaN 12.02.2011 08:53

Çok Doğru Dedin Abi Dediklerinin hepsine katılıyorum..

zgR 12.02.2011 08:54

[QUOTE=ölümüne61;692032]Bizim oyuncularımız hırsız değil.

Allah şahidimizdir kimseden hiçbir şey çalmadı.

Yarın söylediklerinize pişman olacaksınız.

Yaradan Allah'ım doğruları gün yüzüne çıkaracak.[/QUOTE]

arkadasim buraya gelip bu kadar taraftarin oldugu yerde konustuklarina dikkat et.Yaradan dogrulari herzaman gun yuzune cikarir,biz sizin futbolcu sporcu dediginiz adamlarin yaptiklarini soyluyoruz.ayrica arkadaslarimin soylediklerine aynen katiliyorum,ustune koyacaklarimda var ama burda soylenecek seyler degil.sana takimi savun,gel burda takiminin reklamini yap diye verilmedi bu nick.biz sizin sitenizde aninda banlanirken sen yorum yapiyon arti ahkam kesiyon.dogru duzgun kimseyi rahatsiz etmiycek sekilde adam gibi yorum yapacaksan kabul edilirsin bu sitede.ama yok ben boyleyim diyosan daha agir sozler duymadan sessizce cek git.

HaKaN 12.02.2011 09:21

[QUOTE=zgR;692064]arkadasim buraya gelip bu kadar taraftarin oldugu yerde konustuklarina dikkat et.Yaradan dogrulari herzaman gun yuzune cikarir,biz sizin futbolcu sporcu dediginiz adamlarin yaptiklarini soyluyoruz.ayrica arkadaslarimin soylediklerine aynen katiliyorum,ustune koyacaklarimda var ama burda soylenecek seyler degil.sana takimi savun,gel burda takiminin reklamini yap diye verilmedi bu nick.biz sizin sitenizde aninda banlanirken sen yorum yapiyon arti ahkam kesiyon.dogru duzgun kimseyi rahatsiz etmiycek sekilde adam gibi yorum yapacaksan kabul edilirsin bu sitede.ama yok ben boyleyim diyosan daha agir sozler duymadan sessizce cek git.[/QUOTE]

Çok Dogru Dedin Zgr dediklerinin hepsine katılıyorum kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok yorum yapmaya hakkı yok

zgR 12.02.2011 10:42

yuz buldu astarinida istiyor.site yonetiminden ricam bu sahislarin banlanmasi yada mesaj yazma yetkilerinin kaldirilmasi.bize ait olan bu siteye kimsenin gelip bizi rahatsiz etmeye hakki yok,bu hak verilmemeli.geliyolar 1 2 tane masum msj msj yazip sonra bunun yaptigini yapiyorlar.bize bizden baskasinin geregi yok,biz kendi aramizda konusuruz tartisiriz ne gerekiyosa yapariz yapiyoruz

yigidoyuzz 12.02.2011 11:51

hakemın her düdüğüne yüksek sesle yuuuuuuuuuuu diyelim

nizamulmülk 12.02.2011 11:52

Artık yemiyorlar.Trabzonun içerde oynadığı geçen haftaki maçta Burak denen fitbolcu kendini yere attı ama hakem yemedi.Böyleleri sporcuyum, ahlaklıyım erkeğim diye geziyorlar ya yanarım ona yanarım.Atatürk boşa dememiş sporcunun ahlaklısı diye.

karahisarli 12.02.2011 12:39

cok önemli seyler düsünmüssün kardes tebrik ederim eline emegine saglik almasi gerekenler almali

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03.