![]() |
Cevap: Başkan Otyakmaz,destek versinler
Sivasta suanda tam bi mac havasi var taraftarımızında destegiyle bu mactan galibiyetle ayrılmamız lazım baskada bi çaremiz yok zaten.maça maça maçaaa:D
|
[B]Yurdisinda yasiyorum keske sivasda olabilsemde sesim kisilana kadar sivasimiz icin sivassporumuz icin bagirsaydim[/B]
|
inşallah BÜYÜK BAŞKAN bu maçı kazanacaz ve YİĞİDOMUZUN RUHU GERİ DÖNECEK AZ KALDI
|
tam destek full destek
|
konu açma yetkim olmadıgı için burada paylaşıyorum
MUHTEMEL 11'LER SİVASSPOR Korcan Uğur Navratil Sedat Ziya Grosicki Kadir Rada Erman Mehmet Yıldız Eneramo TRABZONSPOR Onur (Tolga) Serkan Mustafa Glowacki Ferhat Selçuk Yattara Burak Engin Jaja Umut |
Bugün 4 Eylül Full Dolucak Ve Maçı Alıcaz
|
SİVASSPOR-TRABZONSPOR:
STAT: 4 Eylül SAAT: 16:00 HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu YAYIN: Lig TV SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Navratil, Sedat, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Eneramo TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Ferhat, Selçuk, Yattara, Burak, Engin, Jaja, Umut TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş |
sivaslıyım diyen sivasa gönül veren herkesin gitmesi şart bu maç bizim hemde 2-1
|
bizim için hayat memat maçı olacak.
taraftarlarımızın 90 dakika boyunca desteğini esirgememesi lazım. |
valla başkanım taraftar full destek verdi ama takım bu desteği haketmiyor galiba.daha başlamadan bitti maç.yine hüsran yine kaybettik.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:05. |