SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Eskişehirspor-Sivasspor. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31258)

DoomsDay58 12.02.2011 18:40

Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.

Bu maçı mazeretsiz kazanmamız lazım ve savunmada hata yapmamamız lazım.

fatih585858 12.02.2011 18:41

Her hafta bu maçı kazanmamız lazım diyoruz, sonra hep kaybediyoruz. Kendi sahasında sağlam top oynayan eskişehiri yenmemiz çok zor, puan alırsak şahsen mutlu olurum. Gerçekler ortada.

turks 12.02.2011 18:41

:) burası forum kardeş işine gelmezse yazmassın bence biraz maçın siniri var sende futbol bu her sonuca gebe olaylara ölüm kalım davası gibi bakmayalım

babapiton 12.02.2011 18:46

şimdi şöyle bi bakalım rakiplerimiz hep anadolu takımlarıyla yaptı ve bizle eşit puandalar biz ise büyüklerle yapacağımız maçların %80 bitirdik buradan baktığında tablo güzel bu maçı alamazsak takım kaosa doğru sürüklenir eğer 3 puan alırsak herşey düzelir öbür haftada manisayıda yenersek müthiş olur herşey bu maça bağlı yani[B] zurnanın zırt dediği yere geldik ![/B]

:cool: 12.02.2011 18:50

Bu maçı da kaybedersek yavaş yavaş hazır olun.

calipso 12.02.2011 18:56

deplasmanda puanımız yok doğru dürüst.. şimdi kalkıp eskişehiri yeneriz falan.. ya geçin bunlar bi kalem ..konyayı kpaşayı bucayı yenelim yeter..başkada puan alabilceğimiz takım yok zaten

[B][COLOR="Red"]bunu görmemek için ressmen kör olmak lazım[/COLOR][/B]

Mamadou Diallo 12.02.2011 18:59

Atık bu maçı alalım.Az gollü bir maç olacak inş1-0 alacaz sanki.Ama ilk 11

Korcan
Murat
Sedat
Navratil
Ziya
Kadir
Erman
Cihan
Grosicki
Mehmet
Kamanan

olmalı.yoksa zor maç kazanırız da Sandro yu hangi ara kullanacaz.

B.DUMANLI 12.02.2011 19:02

Iki hocada iki takimin artilarini ve eksilerini cok iyi biliyorlar.Eskisehir rahat düsme problemi yok.Üc puan Sivas´a daha yakin gibi geliyor bana.Sandro ve Cihan neden oyuna alinmiyor anlamak cok güc.

58ToPraK58 12.02.2011 20:04

Sivasspor'un bundan sonraki maçlarında Beşiktaş maçına kadar iyi gideceğini düşünüyorum.Beşiktaş maçında yenebilir veya yenilebilir...Bu maçtan sonra da iyi gidecektir ve ligde kalacaktır benim hiç süphem yok...Ayrıca takımımız, yenildi diye onlara yüz çevirmemeliyiz;aksine daha destek vermeliyiz...Bu takım, şampiyonluğa oynamış bir takım.Önemli olan iyi günde desteklemek değil düşene bi tekme de sen vur düşüncesinde olmak değil düşeni kaldırmak Sivas hepimizi takımı sahip çıkacak da biziz.

burak58as553 12.02.2011 20:37

Trabzon macından sonra hic ümidim kalmadı :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.