![]() |
Cevap: Yeniçeri Wallpaper
Yapanın Ellerine Saglık ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)
|
[QUOTE=favori58;693707]yeniçerili ve diğer yiğido kardeşlerim gücünüzü,sivaslılığınızı yarınki (çarşamba) spor salonundaki 4 Eylül-Fener volaybol maçında gösterin.Maçı bazı kanallar naklen yayınlan
yacaklar Türkiye'ye Sivasın gücünü gösterelim[/QUOTE] [B]YeniçeriLi DeğiL Sadece Yeniçeri. Bazı ArkadaşLarımız abiLerimiz Yeniçerili die tabir ediyorLar ama Sadece Yeniçeriyiz ßiz. Ayrıca yarın oynanacak olan müsabakaya Yeniçeri oLarak katıLmayacağız.[/B] |
[QUOTE=favori58;693707]yeniçerili ve diğer yiğido kardeşlerim gücünüzü,sivaslılığınızı yarınki (çarşamba) spor salonundaki 4 Eylül-Fener volaybol maçında gösterin.Maçı bazı kanallar naklen yayınlan
yacaklar Türkiye'ye Sivasın gücünü gösterelim[/QUOTE] 4 eylül belediyespor ile ilgimiz bulunmamaktadır YENİÇERİLER |
cok güzel olmus ellerinize saglik
|
[B]Çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.[/B]
|
güzel çalışma olmuş.ellerinize sağlık.
|
Ben beğenmedi.
Elinde Kılıç, Maskeli, Dönerbıçaklı adamlar. Bu düşmanlık kime. Haydut gibi olmuş bazı fotolar. Dışarıdan bakan birinin antipatisini çeker. [B]Futbolda bıçağın, kılıcın ne işi olur Yüze maske takma ihtiyacı neden duyulur ki.[/B] Benim görüşüm budur. Söylemek istedim. |
çok güzel bir paylaşım elinize saglık yeniceriler.
|
[QUOTE=sinan-58;693725]4 eylül belediyespor ile ilgimiz bulunmamaktadır YENİÇERİLER[/QUOTE]
yeniçeri kardeşler 4eylül sivasımızın takımı değilmi |
[QUOTE=sinan-58;693725]4 eylül belediyespor ile ilgimiz bulunmamaktadır YENİÇERİLER[/QUOTE]
Bende Sivaslıyım Sivassporluyum diyen herkesin Sivası temsil eden tüm takımlarına sahip çıkması gerek. Talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma.Şimdi diyeceksinki gitmek desteklemek zorundamıyız...Hayır değilsiniz devammmmm. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |