SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31316)

eyupkocak 18.02.2011 22:26

Cevap: Maçı değerlendirelim

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yav arkadaş her hafta aynı sonuç oyunu biz oynuyoz golü biz yiyoz anlayamadım ama hala umudum var inş. düşmeyiz ya sabır yasabır diyelim bu hafta da
maçın en iyisi grosiçki kadir
en kötü mehmet eneramo
pedriel formsuz daha iyi şut çekebilir di [/FONT][/COLOR]

ogz58 18.02.2011 22:27

[QUOTE=emre41;694713]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu takımın kapasitesi bu kadarmış.

Maçın Yıldızı Kimdi : Maçın yıldızı yok ama Mehmet Yıldız'ımız var. Onu versek olmaz mı?

Maçın en kötüsü kimdi : Hangisi iyiydi ki?

Maçta göze çarpanlar : Odun her yerde odundur.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Ben şimdiden gelecek hafatyı da değerlendireyim. 60.dakikada Pedriel girmemeli idi, Kamanan çok geç girdi. Mehmet Nas'ı daha erken alacaktı. Manisa yorulun orta saha yüzünden golü buldu.

Allah aşkına şaka yapmayın bize. Rıza Çalımbay'ın oyuna müdahjale ettiği felan yok. Her maç aynı senaryo. Bi kez de şaşırt hoca bizi ya.[/QUOTE]

Defans oyuncusu beceriksizse,kaleci hatalı çıkış yaparsa,Forvetler net gol fırsatını değerlendiremezse Rıza hoca ne halt etsin bu takıma.Muhsin eruğral,Mesut bakkal, gitti hadi Rıza hocada gitse yerine gelen hocayla çıkışamı geçeceğiz sanki

ZiDaNe58 18.02.2011 22:27

sahanın en iyisi hakem 3 lüsüydü..ilkkez böyle adaletli bi sekilde maçımızı yöneten hakem gördüm bu sezon..sedat kadir ve grosicki sahanın iyileriydi ama bunların performansı puan almaya yetmez takım olarak iyi mücadele etmemiz gerekiyor..manisa maçını aldık aldık yoksa gidiciyiz..

ogz58 18.02.2011 22:28

[QUOTE=eyupkocak;694725][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yav arkadaş her hafta aynı sonuç oyunu biz oynuyoz golü biz yiyoz anlayamadım ama hala umudum var inş. düşmeyiz ya sabır yasabır diyelim bu hafta da
maçın en iyisi grosiçki kadir
en kötü mehmet eneramo
pedriel formsuz daha iyi şut çekebilir di [/FONT][/COLOR][/QUOTE]

eneramo aynı mehmetin zenci hali hiç ne + sı ne - si var bu oyuncudan çok umutluydum ama hayal kırıklığı diye nitelendiriyorum.

yerliturkuaz 18.02.2011 22:28

YETER ARTIK YETERRRR...

[B]Bir takım bu kadar basitçe gol yiyemez nedir bu kaç haftadır resmen rakiplere alda at diyoruz. Yeter artık yeter duyun sesimizi bu taraftarı ağlattığınız kahtettiğiniz üzdüğünüz yeterrr. Sivasspor bizim herşeyimiz, Sivasımızın markası Sivasımızın can damarı Sivasımızın özü. Duyun artık sesimizi çığlığımızı..

SİLKELENIİN, kendinize gelin ayağa kalkın SİVASIMIZA sahip çıkın. Hak ettiğimiz yerlere gelin artık....[/B]

eyupkocak 18.02.2011 22:29

genel görüşüm biraz daha az hata yapsak alırız maçları rıza hocadan haftaya puan bekliyorum
ama [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]sabrımızın da bi sınırı var
[COLOR="red"][COLOR="DarkRed"]sabrımızın bittiği yerde nefretimiz başlar :mad:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]

emre41 18.02.2011 22:29

[QUOTE=ogz58;694726]Defans oyuncusu beceriksizse,kaleci hatalı çıkış yaparsa,Forvetler net gol fırsatını değerlendiremezse Rıza hoca ne halt etsin bu takıma.Muhsin eruğral,Mesut bakkal, gitti hadi Rıza hocada gitse yerine gelen hocayla çıkışamı geçeceğiz sanki[/QUOTE]

Defans oyuncusunu ben mi aldım o takıma. Es es'de adam kendi kalesine gol attı, ama telafi ettiler. Yapmayın, kim hatalı ise söyleyin. Hatalısın demek, defol git demek değildir. Hoca 5 maçtır hep aynı dakikalarda aynı değişiklikleri yapıyor. Böyle hocalık mı olur ya.

mühendisburak58 18.02.2011 22:31

en basit değerlendirme her zaman ki gibi süper oynadık ve her zaman ki gibi yenildik.

Gökdeniz 18.02.2011 22:31

sayın başkanım şu defansta oynayan şahısları toplasanda iki çift laf etsen rezillere bide mehmet yıldıza tabii

ogz58 18.02.2011 22:32

[QUOTE=emre41;694731]Defans oyuncusunu ben mi aldım o takıma. Es es'de adam kendi kalesine gol attı, ama telafi ettiler. Yapmayın, kim hatalı ise söyleyin. Hatalısın demek, defol git demek değildir. Hoca 5 maçtır hep aynı dakikalarda aynı değişiklikleri yapıyor. Böyle hocalık mı olur ya.[/QUOTE]

sen söyle sivasspora kimi getirelimde ligde kalalım.Malzeme ortada işte kim gelirse gelsin bu takımın elinden gelen bu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20.