![]() |
Cevap: Çalımbay:Maçın Kaderini Hakemler Belirledi
[QUOTE=calipso;694894]hocam çok komik duruma düşüyorsun..
yol yakınken sen bizim bildiğimiz sivaslı atom karınca rıza olarak kalmaya devam et YANİİİ istifa et hocaaa sen bu işiii biillmmiiyyoorrssuunnnnnnn[/QUOTE VVAAAY VAAAAY VAAAAY o istifa et bu istifa et eee kim kaldı senin yönetimin acizse hocaların istediği topçuları almaz gider sıradan mahalle topçuları alırsa hoca ne yapsın..git barselonanın madritin hocasını getir ne yapabilecek balık baştan kokar hemşerim biz burda mesut hoca varken bas bas bağırıyorduk bu yönetimden bi cacık olmaz diye ama ne oluyodu biliyomusun hemen site moderatörleri mesajı siliyodu o zaman dedimki takım bank asyaya gittiğinde bu sitede yazacak kimseyi bulamayacaksınız alın işte takım bank asya yolunda ilerliyo sevgili hemşerim istifa edecek birileri varsa oda YÖNETİMİN KENDİSİDİR rıza hocada hiç suç yoktur senin eline unu vermişler şekeri vermişler suyu vermişler ama yağ vermemişler hadi helva yapta yiyelim bakalım yapabiliyomusun belki yaparsın ama bugünkü sivasspor kadar yaparsın rızaya suç bulacağınıza gidin yönetim istifa diye bağırın o zaman doğru yolu bulursunuz |
[QUOTE=calipso;694894]hocam çok komik duruma düşüyorsun..
yol yakınken sen bizim bildiğimiz sivaslı atom karınca rıza olarak kalmaya devam et YANİİİ istifa et hocaaa sen bu işiii biillmmiiyyoorrssuunnnnnnn[/QUOTE] VVAAAY VAAAAY VAAAAY o istifa et bu istifa et eee kim kaldı senin yönetimin acizse hocaların istediği topçuları almaz gider sıradan mahalle topçuları alırsa hoca ne yapsın..git barselonanın madritin hocasını getir ne yapabilecek balık baştan kokar hemşerim biz burda mesut hoca varken bas bas bağırıyorduk bu yönetimden bi cacık olmaz diye ama ne oluyodu biliyomusun hemen site moderatörleri mesajı siliyodu o zaman dedimki takım bank asyaya gittiğinde bu sitede yazacak kimseyi bulamayacaksınız alın işte takım bank asya yolunda ilerliyo sevgili hemşerim istifa edecek birileri varsa oda YÖNETİMİN KENDİSİDİR rıza hocada hiç suç yoktur senin eline unu vermişler şekeri vermişler suyu vermişler ama yağ vermemişler hadi helva yapta yiyelim bakalım yapabiliyomusun belki yaparsın ama bugünkü sivasspor kadar yaparsın rızaya suç bulacağınıza gidin yönetim istifa diye bağırın o zaman doğru yolu bulursunuz |
Yönetim daha ne yapsın adamlar dünyanın parasını harcadılar. Rada'yı Navratil,'i Eneramo'yu isteyen hoca değil miydi. Bu anlamda bütün sorumluluk hocadadır. Takımı 13-14 adama kilitleyip diğerlerini değerlendirmeyen aldığı kaleciyi oynatmayıp Korcan'ın hatalı gollerine seyirci kalan da hocadır. Her maçta 2011'in futbolunu oynatacağım diye defansı orta sahayı boş bırakıp topyekün hücum eden de hocadır.
|
ben bu macta pek hakem hatası göremedım gercekten cok ıyı yönetti artık bu macvı bırakıp önümüzdeki maclara odaklanmamız lazım
|
Mecnun Odyakmaz ve Rıza Çalımbay ile takımımız bu sezon ligde kalıp,gelecek sezon ligin üst sıralarını zorlayacaktır.Hakem kritik noktalardaki kararlarını hep eskişehirspor lehine verdi.Orta sahadaki faul kararlarını doğru verse ne fark eder arkadaşlar?frikik golünden önce faul yoktu ,o pozisyon ceza sahası içinde olsa penaltı verilebilir mi acaba?Faulse verilmesi lazım,bunu düşünmek lazım...Ben Sivas taki yöneticilerimiz ve yerel yöneticilerimizin ilgisizliğinden şikayetçiyim.Sivas taki yöneticiler,taraftarların daha organize olabilmesi,belki de tek taraftar grubu altında birleşebilmesi için bir çaba sarf ettiler mi acaba bu güne kadar?Bir de Vali Ali Kolat..2 haftada 1 sivasspor maçına gelerek takıma destek olduğunu mu sanıyorYerel basından valinin ilgisizliğini haber yapmasını bekliyorum ben.
|
[I][B]Bırakın ya komik olmayın ne hakemi? Yenilgi almamızdaki en son suçlu hakem. Bizim bu sezon şimdiye kadar oynadığımız maçlarda en hatasız ve kasıtsız olanı bu hakemdi.[/B][/I]
|
goldeki faul cok net bir fauldu bence arkadaslar enaramo hatali o golde, bilerek faul yapti rapik takima...
|
[QUOTE=alperen2009;694911]goldeki faul cok net bir fauldu bence arkadaslar enaramo hatali o golde, bilerek faul yapti rapik takima...[/QUOTE]
Acemi yigido sen yanlis gormusun bence uzaktan yakindan alakasi yoktu faulle |
1-Grosicki sol tarafta oynayamaz!Sağ açıkta oynat farkı gör.
2-Pedriel bizim ligimizin topçusu değil. 3-Maça Rada ile değil Mehmet Nas ile başla. 4-Hakemler hakkında konuşacağın maçı bil.Bu sezonki en güzel hakemdi. 5-KALEDE KORCAN OYNAMAZ!!!KAMENAR'I GÖRMEK İSTİYORUZ.Korcan'ın basit çıkışlarından gol yemekten sıkıldık artık!---- 6-Taraftar diye yanıp tutuşan arkadaşlar:İbb nin taraftarı yok ama tam bir takım.O zaman bizim topçularımız da çıkıp oynayacaklar.Tribüne oynamanın zamanı değil. 7-Taraftarın tahammülü kalmadı.3 puanLAR istiyoruz.Saygılar.. |
Lanet olsun icimdeki futbol askina
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |