SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Orkestra kurmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31332)

kongre 58 20.02.2011 12:48

Cevap: Orkestra kurmak

öncelikle herkese slmlar.maci izlerken bende düsündüm bizde tribünde müzik yapsak diye güzel fikir bence ama bize özgü bisey olsa iyi olur ayni zamanda degisik bisi olmus olur (MEHTER TAKIMI DAHA BI BASKA OLUR ):)saygilar

H_Turan 20.02.2011 12:51

[QUOTE=kongre 58;695285]öncelikle herkese slmlar.maci izlerken bende düsündüm bizde tribünde müzik yapsak diye güzel fikir bence ama bize özgü bisey olsa iyi olur ayni zamanda degisik bisi olmus olur (MEHTER TAKIMI DAHA BI BASKA OLUR ):)saygilar[/QUOTE]

Mehhter takımıda Var kendi özümüzden halk müziği korusu fena olmaz :D

H_Turan 20.02.2011 12:57

Benim amacım bu sayede daha genç kişileri stada çekmek bundada başarlı olunabilir Orkestranın önemi büyük Hala tribün kültürü gelişmedi sivasta Çekirdekcileri uzaklaştırmak lazım.

emre41 20.02.2011 13:16

[QUOTE=58_SEMİH_58;695276][B]Sivas gol gol gol diye bagırmayanlar orkestra ya mı eşlik edecek ?[/B][/QUOTE]

Yeniçeriler grubunun ufak bir mehteren takımı kurması kaç paraya mal olur acaba? bunu hiç müzakere ettiniz mi?

H_Turan 20.02.2011 13:37

Maliyetide varda Bir sorunda var çalgıları çalmayı bilen Kişiler lazım

ahbey 20.02.2011 14:03

Orkestra kursanız yönetim stada sokacak mı?
Ya trabzon maçında trabzonun davulu vardı.. Yeniçerilerin yoktu.. Yiğidogençliğin varmıydı trabzonluların davul sesinden anlayamadım.

Bizim yönetim önce taraftar gruplarına biraz ayrıcalık tanımalı..
Hangi maçtı hatırlamıyorum ama geçen sezon bir maçta bizzat gördüm ki davulları yönetim içeri aldırmamıştı.

Taraftar gruplarımız kaç tane davul istiyorsa içeri alabilmeli..
Kim ne derse desin taraftar patlamaya hazır ama bunun için enstrümanlar olmalı.. Bir davul sesi bile taraftarı coşturur... Her tribünde 10-20 kişilik ekip olmalı.. Diğerleri zaten uymaya hazır...

Örneğin hamsi kafalıların maçında Vip de herkes bağırıyor ama bir tribün liderleri olmadığı için herkesin bağırması bireysellikten ileri gidemedi..

Ha birde illaki havuz tarafına -ücretsiz bile olsa- rakip taraftarı susturabilecek bir tribün ekibi oluşturulmalı

mishka 20.02.2011 14:12

Eskişehir gibi orkestranın avantajı şu un kullanılan tezahüratların hepsine uygun müzik yapıyorlar. Davul zurna ile bunlardan ancak bir iki tanesini çalabilirsiniz. Eskişehir stadına çok güzel bir atmosfer getirdi bu orkestra, neden bizde de olmasın.

H_Turan 20.02.2011 14:14

Antalyadada var Niye olmasın ama tek sıkıntısı Çalgıyı bilen kişilerin olması

Caner POLAT 20.02.2011 14:33

[QUOTE=ahbey;695303]Orkestra kursanız yönetim stada sokacak mı?
Ya trabzon maçında trabzonun davulu vardı.. Yeniçerilerin yoktu..
[/QUOTE]

[B]ts maçında grubun davulu vardı.[/B]

DoomsDay58 20.02.2011 14:43

Güzel fikir takıma + moral olarak çok şey katar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26.