![]() |
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
En az 30-35 bin gerisi kurtarmaz
|
[QUOTE=omerta;695908]her hafta 25 bini doldurabilirmiyiz acaba..[/QUOTE]
[QUOTE=küskün 5858;695915]vallahi çok bile yeter san siromu yapaçaklardı biz 14 bin kişilk stadyumu dolduramıyoruz daha arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen 35 bin kişilik yapsa ne olacak dolmadıkdan sonra kayserililer gibi olacağız[/QUOTE] siteye üye oldu olalı hepi topu üç beş yorum yapmış bu arkadaşların, stadyum konusuna balıklama atlayıp, o beş para etmez fikirlerini stadyum konusunda özellikle paylaşma ihtiyacı hissetmeleri çok manidar!!!!!!!! |
STADYUM temelinin atılacağını duydumda kapasitesini duymadım,eğer haber doğruysa,yazıklar olsun diyorum,eğer adamsanız bu stadı yapmayın ,mevcut stad yeterli,o stad enaz 35 000 kişilik olacak başka yolu yok,34 999 deseniz olmaz,sizin gibi vekilleri ALLAH düşmanımızın vekili yapsın,lanet olsun sizede o zihniyetinizede,sivasa bi hayrınız yok barii zararınız olmasın,bisözümde küçük beyinli sözde sivaslı olan yalakalarınıza,vay efendim acaba 25 bin kişilk stadı doldurabilirmiyiz ,yok gerek varmı,biz daha 10 000 kişiyi bulamıyoz gibi abuk sabuk düşünceye sahip zavallılara,ostad illa dolacak diye bişey yok enaz 50 yıllık ihtiyacı karsılamak ve uluslararası maçlar milli maçlar yapılması için yapılacak kayserinin nüfusu 1 milyondan fazla doluyormu stad yok ,biziim vekillerimizde zaten öyle konuşuyor,hele siz mevcut stadı doldurun diye,vekil bozuntularıda yalakalarıda hepsi aynı zihniyette,şimşir başa şimşir tarak, böyle millete böyle vekil,YAZIKLAR OLSUNN,LANETTTTT OLSUNNNNNNNN.35 000 kişilİk stadımızıı istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz.SÖZ NAMUSTUR.SÖZÜNDE DURMAYAN NAMUSSUZDUR.
|
mevcut stad şehirin merkezinde, ulaşımı kolay, kale arkaları yıkılıp büyütülerek zaten 25,000 yapılabilir.
bu durumda altın gibi kıymetli araziyi, göz boyama amacıyla toki'ye peşkeş çekmek sivas'a ihanettir. buna göz yuman vali, belediye başkanı, milletvekili, kulüp yöneticisi her kimse ise sivas'a ihanet eden haindir. ömür boyu affetmem!!!! yapacaksanız adam gibi en az 33-34 bin kapasitede yapın, yoksa bu işe hiç girişmeyin. beceriksiz, boş tenekeler.... |
stadyum kapasitesi eğer 30 binin bir kişi altında olursa buna okey diyen, olur veren herkes ********dir!
|
tam olarak nereye yapilacak ve foto varmi
|
[QUOTE=DoomsDay58;695924]En az 30-35 bin gerisi kurtarmaz[/QUOTE]
arkadaşlar modern üstü kapalı ve güzel bir stad olacaksa 25 kişilik de olur bu kadar da katı olmamak lazım ya 30 bin kişilik yapıp ta bu sefer de b..k tan bir stad yaparlarsa o daha kötü olur bence.zaten sivas a bundan fazlasını yapmazlar biz bi tarafımızı yırtsakta....:confused: |
Arkadaşlar ben haberi uydurmadım.
Haberin kaynağını veriyorum : [url]http://www.sivas.ws/k623-sivas-stadyumu-25000-kapasiteli-olacakmis-.html[/url] Site yönetimi kaynağı neden siler anlayamadım ? Kaynaksız göstermek yanlış anlaşılmalara neden olabilir bu tarz durumlarda. |
[B]25.000 bin kişilik stad Sivassın daha geleceğine vurulacak en büyük darbedir. Eğer söylenen doğru ise 25.000 kişilik stad yapılacaksa stadımızı ellemeyin...[/B]
|
arkadaslar biraz gercekci olun 25 bin kisilik stad önemli degil önemli olan komforu.
yani 25 bin kisilik stad yapilsin sorun yok ama stadin alttan isitma, üstü kapanir acilir hatta zemin kaldirilip salon haline gelmesi lazim ben o zaman 22 bin kisilik stada bile raziyim lüks modern gelismis sivasin gelecegine yakisan bi stad olsun... ayni zamanda stadi yaparken öyle yapilmaliki ileriki yillarda az maliyetle kapasite artirila bilmeli buda cok önemli... insallah dedigim gibi yaptira biliriz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |