![]() |
Cevap: Dosyalar Karara Bağlandı.
Manisa maçında taraftarlarımız ne yapmışki bu ceza verilmiş.?
Stada giden taraftarlar bu konuda niye birşeyler yazmadılar acaba.? Biz Tv den takip ettik bi taşkınlık göremedik. |
Herkes bizim düşmemizi istiyor hepsinin maziden acısı var . Onlara inat DÜŞMEYECEĞİZ!!!
|
CEZALAR AZ BİLE
|
üst üste 2 kere hakem kararına tepki için 1-2 çakmak ve bayrak sopası ve kartopu atıldı seyirci hemen tepki verdi devamı gelmedi.Seyircilerimizin daha duyarlı olması gerekir,bakın en ufak bir iki çakmak kazandırdığınız 5 TL den 1000 kat fazlası olarak geri dönüyor lütfen ufak tefek şeylerle kulübümüzü zarara uğratmayalım.hem bu küçük olayların bir kaç defa tekrarında saha kapatma geliyor bu da en kritik maçımıza denk gelebilir dikat diyorum.
|
[B][FONT="Arial Black"]Ya Nerde Kartopu Vardı Allah Aşkına ?
Karmı Vardı O Gün, Ben mi Beynimi Kaybettim ? Hakem Ne zaman Tribüne Yaklaştıki ? Kafasına Çakmak Atılsın ? Sadece 1 Tane Torpil Atıldı, Manisasporlular Isınırken.. Buda Polislerin Kamerasına Yansıdı. Olay Bundan İbaret , Abartmayalım.[/FONT][/B] |
valla yanlı mhk bir kez daha saşırtmadı
trabzondaki olaylar seyirci olayları onun cezasıda seyircisiz oynama ne yaptı mhk ödül verecek maçı ya samsuna ya istanbula seyirci istediği pisliği yine yapacak eger tsnin yaptığını biz yapsak en az 3 maç verirlerdi bu mhkye inat bu liğte borumuz ötecek bu hafta hakem f aydınusmuş bursa maçındaki başarısından dolayı |
İYİKİ sahaya giren yok,yoksa sezon sonuna kadar sivasta maç izleyemeyiz,federasyon kendine iyi ekmek kapısı bulmuş,alakasız adamları yurt dısında gecesi 1000 euroluk otellerde misafir edeceği adamların masrafını sivasdanmı çıkartacak ne,acaba 4 eylül stadının tüm cirosu 5 milyar edermi,bütün hasılatı,herhafta federasyona veriyoruz,yazık gerçekten,ALLAH belalarını versin hepsinin haram ,zehir, zıkım, kan katran olsun,cezayı kesenlere,mezar parası olsun,geberirlerde inşallh ,helva parası olsun.
|
[B]bir avrupa liginde bir maç seyredin birde bizim liglerden bir maçı statda binlerce kişi oturmuş maçını seyrederken hakem bir hata yaptıgı zaman ne bir itiraz ne bir sahaya atılan yabancı madde bizde ise hakem hatasında hakemin üstüne yürümeler sahaya yagan yabancı maddeler argo sözler sonrada kalkıp deriz mhk yanlı peki herkes suçlu biz de hiç mi suç yok [/B]
|
trabzona gene kıyak geçmişler...maçlarda her türlü rezilliği yapmalarına rağmen, nedense es geçiliyor, görmezden geliniyor...hem manisa maçında taraftar ne yapmış ki bize ceza veriliyor, anlayamadım...
|
Ben bizim bu TFF maliyeye benzetiyorum adamalar istedikten sonra her yerde bir acik buluyorlar yada gelip sana su kadar ceza düsüyor kabul etmezsen sudan sebebten daha fazlasini aliyorlar yeterki kafaya koymasinlar nasil olsa bunlara kimsenin ceza kesmesi yok.Tff uyguladigi bu istersen ihtiraz et edebiliyorsan yada kime edeceksen???
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:34. |