![]() |
Cevap: Kayseri maçı Abdullah Yılmaz'ın!
hakemide yenecez bu maçta nası konyayı yendiysek kayseriyide yenmemiz lazım hakem bahane edilemez
|
[B]Sivasspor yönetimini bu kritik maçta bu yanlı hakemin atanmasına göz yumdugu için ilk kez kınıyorum...[/B]
|
Bunun adı derbi - Kim kime güm güme yani.
Sonuç: Belli değil. Hakem: İyi. |
Hakemi de yeneceğiz.
|
ALLAHIN İZNİYLE BU MAÇI ALIRIZ.
SENE BAŞI İTİBARİ İLE TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU VE MERKEZ HAKEM KURULU HATALAR ZİNCİRİNİ BİLEREK VEYA BİLMEYEREK YAPMIŞTIR. ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR VE SİVASLI OLARAK TAKIMIMIZI HER TÜRLÜ SONUÇTA DESTEKLEMEKTİR. |
bu hakem çok hakkımızı yedi
|
hiç bu maça bu tarafalı hakem atanırmı yeminle bunlar bize düşman bu hakem hiç bir maçta sivas lehine faul çalmamıştır mhk hakem atamıyı bilmiyor yeter mhk yeter
|
Hakemlerden bu kadar canımız yanarken bu maça bu adamın verilmesi... TFF ve MHK bitmiştir. Acil olarak yenilenmesi lazım. Geçen trabzon macında da 4 hakemin 2 si izmir bölgesydi. Bucaspor kümede kalma savaşında Sivasın rakibiyken iki izmir bölgesi hakemi verilmesi. Simdi Abdullah Yılmaz gibi Sivasspor düşmanı olan malum denizli macının hakeminin verilmesi.. Yönetimimiz ve sehrin ileri gelenleri neyi bekliyorlar anlamak mümkün degil.
|
SİVASSPOR-KAYSERİSPOR
Abdullah Yılmaz Trabzon Selçuk Kaya Balıkesir Serkan Akal Zonguldak Zafer Demir Malatya BUCASPOR-GAZİANTEPSPOR Yunus Yıldırım Manisa Gökhan Memişoğlu Muğla Erdem Bayık İstanbul Çağatay Şahan Manisa Buca maçına Manisalı iki hakem Sivas maçına trabzonlu hakem olacak iş değil.. |
ben bu hakemı oldu bııtı sevmıyorum saten
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |