![]() |
Cevap: kim büyülediyse her hafta yapsın
[QUOTE=izmirliyigido;700919]Maçta herşey güzeldi ama Uğur ile Mehmet Nas bu takıma yakışmıyor. Sonradan da olsa Mehmet Yıldız'ın oyunda ne işi vardı. Taraftar küfür etsinde deşarj olsun diye mi oyuna aldın hocam. Bizim gördüklerimizi sen görmüyor musun?[/QUOTE]
aynen katılıyorum. Tek eklemek istediğim taraftar beni şok etti Ne oldu anlamadım susan taraftar gitti yeni taraftar geldi. birisi sihir mi yaptı ne oldu yav. her hafta yapsın kim yaptıysa. |
Cevap: Hak ettiğimiz galibiyet aldık
belki cok kisinin tepkisini cekecem ama kayseri bizim dostumuz falan degil sivaslinin sivaslidan baskada dostu yok bunu akliniza kaziyin sivas kumeye diye tezahurat mi olur gulme komsuna gelir basina insallah:mad: beter olursunuz
|
[B][I]Eze eze aldık hocam eze eze. Heralde hakkettik...[/I][/B]
|
[QUOTE=yigido_halil_58;700981]belki cok kisinin tepkisini cekecem ama kayseri bizim dostumuz falan degil sivaslinin sivaslidan baskada dostu yok bunu akliniza kaziyin sivas kumeye diye tezahurat mi olur gulme komsuna gelir basina insallah:mad: beter olursunuz[/QUOTE]
birkaç kendini bilmez akılsız sahte kayserisporlu yanlış hareket yaptı diye bütün kayserisporlu kardeşlerimizi kötüleyemeyiz kardeşler, provokasyonlara gelmeyin lütfen. |
evet hocam haketik ama haftalardır da iyi oynu yor uz ama olmuyor du nihayet şükür allaha
|
sen sivasımızın gururusun hocam, seni çok seviyoruz hocam.
|
hocam gercekten cok hakettik ama bundan sonra haketmesekte 3 puanlar bizim olsun...
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hocam.Bırak ne dostluğu.
Sivas`ın Sivas`tan başka dostu yok.Doğru söylüyorsun hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Çünkü en çok isteyen taraf bizdik ve aldığımız için mutluyuz. inşALLAH Bucaspor maçında güzel bir galibiyet alırız.[/COLOR][/B] |
keske sezon basinda takimi riza hoca hazirlasaydi,eskisehire tas gibi takim birakti,bize devre arasinda aldigi oyunclarda belli,riza hoca bu isi biliyo vesselam.
|
Kimse futbolcu eleştirmesi kardeşim. kayseriyi yenmişiz hala eleştiri gidip başka yerde boşalım, moral bozmayın, taraftar bu maçta çok iyiydi ilk defa hakem üzerinde baskı kurduk,böyle devam ama dikkatli olalım basit bir ceza almayalım, hocam bucaya yenilmeyinde aman beraberlik bile iyidir bence, orta sahayı kalabalık tutup tek forvet başlarsak iyi olur diye düşünüyorum hoca iyi etüdeder ve iyi bir kadro çıkarıır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:22. |