SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31490)

dede58 20.03.2011 19:58

Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : Korcan, Erman, Grosicki, Hayrettin, Mehmet Nas (şaşırtıcı ama gerçek :) , Eneramo ve Pedriel Suarez

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Muhteşem bir maç oldu. Kırmızı kart Sivasspor'u rahatlattı ve kontrollü oynamanın karşılığını 4-0 lık skorla aldı

Maçın en iyisi kimdi : Korcan ( Tartışılmaz )

Maçın en kötüsü kimdi : Pekte çok kötü bir oyuncu yoktu.

Maçta göze çarpanlar : Neler çarpamadı ki hangisini anlatayım şimdi. En olumlusu Erman'ın bencil olmadan büyük bir futbolcu olduğunu göstermesi. Bir de topları direk Erman ile Grosickiyle topu direk buluşturmaları...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sivasspor doğru yolda.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Sivasspor'a yakışan adam ve çok tartışılmasına neden olan çıkardığı ilk 11 i ile farka giden adamı nasıl değerlendirmemi bekliyorsunuz...

kiNgSiZe58 20.03.2011 19:59

ohhhhhh beeeee, coktan berli böyle sevinmemistik, emegi gecen herkeze sonsuz tesekkür ederim, insallah bu seriyi devam ettirirz

sevda58 20.03.2011 20:00

1ci gollllllllll ENERAMO
2ci gollllllllll PEDRIEL
3cu gollllllll ERMAN
4cu gollllllll CIHAN

mühendisburak58 20.03.2011 20:00

400 gün aradan sonra 4-0 kazanmak güzeldi.üstleik sayılmayan golümüz direkten dönen topumuz ve kaçan penaltımızla kaç tane net pozisyonumuz var.sivaspor bu maçta süper lig rekoruun kırabilirdi.neyse artık ligde kaldık demektir.rakiplerimizi yenelim yeter birde gençler ve ankaragünü yenelim ligdeyiz demektir.

zgR 20.03.2011 20:00

ben bu galibiyetin ustune saglam bir nargile icerim.sukurler olsun Allahim.ne guzel bir aksam.gordunuzmu Sivasimin gucunu,taraftarini Sivasspor dusmanlari.bu is masa basindada olmuyomus demekki.sahaya cikip yureginle oynayacaksin ha bide bizim taraftarimiz gibi taraftarin olmali.HELAL OLSUN YIGIDOLAR HEPINIZI AYAKTA ALKISLIYORUM.

poolat58 20.03.2011 20:01

hepsinine tek tek teşekkür ediyorum aslanlar.maçı izleyemedik ama yorumlara göre maçın yıldızı korcan. haftaya sıra sekiz taşta 3-1 bizimdir o maç.bu arada haftaya maç yok bizim maç 2 nisanda :D:D

sivaslımuho 20.03.2011 20:01

harika bi mactı herkez cok ıyıydı oncelıkle korcan tum takımı ve teknık heyetı tebrık edıyorum :D

tavatir 20.03.2011 20:01

Buca'ya göre iki beraberlik alma hakkımız doğdu bu sonuca göre.

Yani onlar toplamda bize göre 2 maç daha fazla galip gelseler, biz ise bu iki maçta berabere kalsak yine eşit oluruz ve ligde kalırız.

G Ü N E R 20.03.2011 20:03

[B]korcan korcan korcan[/B] helal olsun çok iyi oynadı .... bize bu dakkadan sonra düşmek haram... deplasmana gidip takımı yalnız bırakmayanlara da teşekkürler.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

BOUN 20.03.2011 20:03

Deplasmanda bir yıldan fazla galip gelemiyorduk. Bu maçla artık hem bu kötü istatistiğe bir son verdik ve inanıyorum ki hem de kötü günlerin üzerine sünger çektik.

Deplasman galibiyeti almak güzeldi.

Bir yıldan fazla zaman sonra deplasman galibiyeti almak çok daha güzeldi.

En önemli rakibimize karşı deplasman galibiyeti almak ve ikili averajda da önüne geçmek ayrı bir güzellikti.

En az 6 puan değerinde olan ve hem alımızdaki hem üstümüzdeki rakiplerimizin puan kayıplarıyla birlikte 9-10 puana eşdeğer bir galibiyet almak ise paha biçilemez bir güzellikti.

Teşekkürler Yiğidolar. Teşekkürler Rıza hocam. İnanıyorum ki seneye bu takım Avrupa Kupalarına katılmak için tekrardan zirveye oynayacak.

Galibiyette emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. Var olun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:21.