SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gelecek sezon hedef ilk 5 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31518)

İbrahim58070 24.03.2011 20:41

Cevap: Gelecek sezon hedef ilk 5

Değerli Arkadaşlar ;

Öncelikle ligde kalmayı garantilemeliyiz.Allah korusun, 2 hafta yenilirsek, Buca'da 2 hafta yenerse üzerimize çıkar.Ayrıca [B]Kasımpaşa'ya[/B] dikkat etmek lazım.Adamlar [B]kapanarak[/B] iyi oynuyorlar, onlar da art arda 5 galibiyet alsa bir anda üzerimizdeler.[B]Kasımpaşa'nın bu oyunu Bülent Uygun'un Sivasspor'a 2 yıl önce oynattığı Konya zaten düştü.[B]Yılmaz Vural [/B]yine milli takıma aday olur! 8 haftada bu 2 takıma dikkat etmeliyiz.İçeride ki [B]Kasımpaşa maçına rehavete[/B] kapılırsak kötü sonuçlar doğurabilir.Şu an önümüzde ki Beşiktaş maçına Buca maçında ki dizilişle oynarsak hüsrana uğrarız.[B]Bucaspor'un şanssızlığından ve tecrübesizliğinden[/B] aldık o maçı.Beşiktaş karşısında Kayseri maçında oynadığımız gibi dahada haddimizi bilerek geride oynamalıyız.[B]Guti,Quaresma ve Bobo[/B] gibi isimlerede [B]özel[/B] önlem almalıyız.Ben hiçbir zaman [B]karamsar[/B] olmadım.Arkadaşlar beni umutsuz görmesin.[B]Ben maçta ki oyuna göre yorumlarımı yazıyorum[/B].Geride oynarsak rahat 1 puan alırız arkadaşlar.Bu maçtan zaten 3 puan alırsak ligi garantileriz.Ama akıllı ve mantıklı bir oyun planıyla ve rakibin sistemini iyi analiz ederek oynamalıyız.

Saygılarımla...

ZiDaNe58 24.03.2011 21:30

gelecek sezonu düşünecek durumda değiliz düşme potasının hemen üstündeyiz gelecek sezonun hesaplarını yapabilmek icn öncelikle ligde kalmayı garantilemeliyiz..hocamız belkide futbolcuların biraz daha güvenlerinin yerine gelmesi için ve düşme streslerini üzerlerinden atmaları için böyle bi konuşma yaptı..bjk maçınıda alıp biraz daha rahatlarız insallah

gürünlüyiğido58 24.03.2011 22:19

Elimizdeki kadroyu dağıtmaz üstüne eklersek olur

şarkışla 58 24.03.2011 23:33

Şu an hedeflerinin bu seneyi atlatmak, kümede kalmak olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Ama bizim esas hedefimiz seneye. Bizim bu seneyi atlatmamız gerekiyor. Şu anda en küçük şeye dikkat etmemiz gerekiyor. 8 maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Öbür sene tabiki ilk 5'teyiz, yani tek hedef o, başka bir şey yok'' dedi.

Bu seneyi atlattıktan sonra gelecek sezon bu takımın ilk 5'e yüzde 99 gireceğine inandığını bildiren Çalımbay, gelecek yılla ilgili olarak altyapının da içinde bulunduğu projelerinin olduğunu kaydetti.

Yorum yapanların çoğu aynı şeyi yazmış.İlkönce bu seneyi bir atlatalım.Siz yazıyı iyi okudunuz mu ?

58hsn58 25.03.2011 00:56

Insallah dediginiz gibi olur hocam... Bulent uygunun fenere maci verdigi gibi sende besiktasa maci verme hocam... Cok guzel demissin once sivassporumuz! Sana guveniyorum hocam hep destek tam destek! Yigidolar beni de yanlis anlamayin, icimi doktum sadece...

58MUAMMER58 25.03.2011 01:02

GÜZEL KONUŞUYON HOCAMDA gelecek sezonu düşünmeden ,önce ligde kalalım önce gelecek sezon kolay .

58akif34 25.03.2011 02:37

inşallah ama ben iki senedir şampiyonluğa oynarız diyorum sezon başında fakat sonuç ortada artık lig biraz şekillendikten sonra ben ilk beş veya şampiyonluk hayali kuracağım artık 1 sezon daha hayallerim yıkılması kaldıramam isterimki her sezon şampiyon olalım ama kısmet diyelim ne yapalım

B.DUMANLI 25.03.2011 07:16

Bu gibi aciklamalari dogru bulmuyorum.Cünki dereyi görmeden ,pacayi sivamak bize yakismaz.Önce ligde kalmayi garantilemeden,böyle bir aciklama ne derece inandirici olur buda ayritartisilir.Havanda su dövmiyelim.

DoomsDay58 25.03.2011 08:19

İnşallah bu seneyi iyi bir şekilde kapatıp seneye yine eskisi gibi ilk 5 e oynarız.Hocamıza ve Oyunlara güvenimiz tam.

ayna26 25.03.2011 09:09

Hoca demişki bu zeonki hedef ligde kalmak ama asıl hedefimiz gelecek sezon ilk 5 içinde yer almak olarak belirlediğini söylemiş.Birinci hedef yerine gelmeden ikinci hedefe ulaşılmaz zaten, hoca bunun farkında.Bjk maçında sanım suprizler olacak.Bjk da T.direktör değişimi oldu, T.Havutçu iddialı olsa da Kayseri maçına benzemeyecek Sivas maçı, o yüzden Bjk maçını kazandığımızda yavaş yavaş Rıza hocanın ilk hedefine doğru yol alındığı gözlenecektir.Bu sezon ligden supriz bir takım da düşebilir gidişatlara bakıldığında, Antalya, G.Birliği, Ankaragücü gibi... bekleyip görelim anyayı konyayı.........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.