![]() |
Cevap: Hayrettin Süper Lig'in İstikrar Simgesi
YORUMLARI OKUYUNCA ŞAŞIRMADIM DESEM YERİDİR:) ADAM KÖTÜ OLDUĞU DÖNEMLER BURDA NELER ATILIP TUTULMUŞTU PAZUBANDINI ATTIĞI MAÇTA TRÜBÜNLERDEN YÜZLERCE KİŞİ KÜFRETMİŞTİ DEFOLSUN GİTSİN DENDİ BELALAR KÜFÜRLER SAVRULDU,Kİ BENZZER Bİ OLAYDA BİRİ FORMASINI KALDIRIP ATMIŞTI AMA NE HİKMETSE O KİŞİYE KİMSE SESİNİ ÇIKARMADI YADA ÇIKARAMADI SİVASLI DİİLDİYAA, HAYRO NASILSA MEMLEKETİN EVLADI VURUN ABALIYA MİSALİ... ŞİMDİDE ASLANIM GOÇUM EVLADIMIZ SİVASIMIZIN ÖZ ÇOCUĞUUU:)) GÜLÜYORUM YAA NE KADAR KAYPAK, TRAŞ, Bİ MİLLETİMİZ VAR YAA ( PARANTEZ AÇTIM BU LAFIM İYİ KÖTÜ GÜNLERİNDE HAYROMUZA HEP DESTEK OLAN ABİLERİMİZE VE GARDAŞLARIMIZA DİİL TABİKİ) YAZIK YAZIK KÖTÜDE OYNASA MAÇTA KAYBETTİRSE BİTANE DAHA HAYRO GELMİCEK BU MEMLEKETE BAZI ********LER GİBİ PARAYA PULA MEMLEKETİNİ SATIP GİTMEDİ, GİTMEZDEEE.. GARDAŞIM SANA HERŞEY YAKIŞIR.....
|
Hayerttinin bu kadar sevildiğini bilmiyordum.Burada gördüğüm kadarıyla futbolu pek taswip edilen bir oyun yapısı yoktu...
|
Bir futbolcunun ahlaklı-çalışkan-mücadeleci-formasını sevmesi başka kaliteli-başarılı olması başka.Hayrettin in olmadığı zaman neden oynatılmıyor deriz,oynadığı zaman bu adamın ne işi var bu takımda deriz.Hayrettin ahlaklı-çalışkan-formasına aşık ama her an hata yapma olasılığı yüksek bir futbolcu.
|
[QUOTE=şarkışla 58;703556]Bir futbolcunun ahlaklı-çalışkan-mücadeleci-formasını sevmesi başka kaliteli-başarılı olması başka.Hayrettin in olmadığı zaman neden oynatılmıyor deriz,oynadığı zaman bu adamın ne işi var bu takımda deriz.Hayrettin ahlaklı-çalışkan-formasına aşık ama her an hata yapma olasılığı yüksek bir futbolcu.[/QUOTE]
Fikirlerine aynen katiliyorum.Biz SIVAS´lilar bazen ne istedigimizi bilmiyoruz gibi geliyor banada.Artik bir karar versek.O hattin iki oyuncusu var,biri Ziya digeri Hayrettin.Hoca kimi formda görürse ,ona sans taniyor.Bu olay bu kadar basit. |
[B]hayrettin tabiri caizse bir canlı bomba ne zaman ne yapacagı hiç belli olmuyor bir bakıyorsun rakibin elinde patlamış bir bakıyorsun kendi elimizde patlamış olaya memleket çocugu olarak degil takıma katkısı artı ve eksi yönlerine bakalım[/B]
|
Hayrettin bazı maçlarda çok eleştirildi, Sakat sakat oynadığı zamanlar oldu, Sıkıntılı performansı düşük zamanlar oldu, Tüm herşeyini oyuna yansıttığıda... Ama Hayrettin hiç bir zaman memleketini bırakmadı. Tüm eleştirilere göğüs gerdi. Yılmadı mücadele etti. Koskoca 12 yıl geçti. Sağ bekte oyuncumuz kalmadı orada oynadı, Stoper de Liberoda sıkıntı yaşadık orada oynadı. Zaman zaman sol açık oynadı, hiç zerre kadar şikayetçi olmadı... Belki yine eleştirilecek. Ama o bizim öz evladımız öz gardaşımız. Biz ondan hiç vazgeçmeyeceğiz. Burada bitecek onun futbol hayatı inşallah. Örnek bir oyuncu örnek bir profesyonel kendi gibi oyuncular yetiştirecek inşallah...
Başarıların daim olsun Kaptan.... |
[B]Hayrettini bazen kötü futbolundan ve hatalarından dolayı eleştirsemde,Futbolu Sivasspor'da bırakmasını arzu ediyorum..[/B]
|
Hayrettin her nekadar kontrolsüz olsada yüreğiyle oynayan çok iyiniyetli bir oyuncumuz, bunuda baskıdan olduğunuz düşünüyorum rahtlarsak oda daha faydalı olacaktır, ben ziya ile hayro nun arka arkaya oynaması halinde son kulvarı kapatacağımızı düşünüyorum
|
Nekadar kötüde oynasa hatada yapsa hayettin bizim baştacımızdır ÇOOK EMEGİ VAR ÇOOOOOOOOK
|
Hayrettin´e karsi biraz hosgörülü olmayi deneseydik.Durumlar daha farkli olabilirdi.Ziya ve Hayrettin SIVAS´in yetistirdigi oyuncular.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:27. |