![]() |
Cevap: Milliler kazandı,ya Sivas?
Seyirci kac parcaya ayrilmasi lazimki bazi kesimlere yaranabilsin.Herseyde seyirci öne sürülüyor.Dünya üzerindeki tüm genc milli takimlar adeta bos türbünlere oynarlar.Macin 16:30 olmasi seyirci sayisinida haliyle düsürdü.Sonra Sivas´a yapilmasi gerekli stadyumdan seyirciler neden sorumlu tutuluyor.Sivas´li secmenin sectigi mebuslar bu konuyla ilgilenmeliler.Heryere 30 000 üzeri yapilirken bize neden 25 000 kisilik stadyum öneriliyor.Neden bu cifte standart.
|
yok bence abartmayin baya seyirci vardi ama milli mac olsaydi is degisirdi tabi:D
|
gelen giden bu taraftara catiyorya hakkaten cok sinirleniyorum o zaman...maca musait oldugumuz icin gittik herkes musait olamiyor iste canim yani...
|
Seyirci bu isten alninin akiyla cikmistir.Abdullah Yigit bize Avrupa´da genc milli takim bazinda sahayi tika basa dolduran bir stadyum göstersin sonra, BU KONUDA seyirciyi elestirsin.Bu gün milli takimlar dahi seyirci topliyamazken Sivas´daki seyirci sayisi genc milli takim icin normalin bile dahi üstündeydi.Sayet konuyu yeni yapilacak stadyuma getirmeye calisiyorsaki ,bunun muatabi seyirci degildir.Bunun muatabi Sivas´daki yerel ve görsel basinla birlikde ,Sivas´ín ileri gelenleri ve SIVAS´in haklarini sözüm ona meclisde savunucusuyuz demeye getiren,Sivas´li mebuslardir.Stadyum konusu üzülerek belirteyim adeta siyasi boyutlara ulasmistir, cok yazik.
|
[B]ya daha ne olsun doldu yarısı işte.....abartılacak bi maç değildi bence , zaten raşit çetiner basın açıklamasında övdü sivası , taraftarı . önemli olan buydu bence.......tribünün yarısı doluydu boştu , hangi ümit milli maçında stadların bizim ki kadar dolduğunu gördünüz....bence fazlaydı bile trübündeki insan sayısı ümit milli maçı için.....takım geldi fıstık gibi tesisde antrenman yaptı, valisinden belediye başkanına kadar ziyaret ettiler....bence gayet iyi geçti sınavı sivas...[/B]
|
cuma günü saat 5 te maç yap. allah aşkına biz işten kaçta çıkıyoruz sizin haberiniz varmı.. ve iş saati izin alabilirmiyiz. konuşurken daha doğrusu yazı yazarken bunlarıda düşünmek lazım. ha maç pazar günü olurdu bu dediklerinize sonuna kadar hak verirdim...
|
Ben katılmıyorum Abdullah abiye. Çünkü bu ümit milli maçı ve diğer şehirlerde oynanan maçlardan daha fazla seyirci geldi. Nerede görülmüş ümit milli maçında stadın dolduğu. Ben taraftarımızı tebrik ediyorum ilgi iyidi. En son hatırladığım ümit millilerin Manisada maçı vardı ve stada bizim seyircinin 4de 1i bile gelmedi.
Bu taraftar giderek büyüyor bunu kimse inkar edemez. |
umit millilern daha once bu kadar seyirciye oynadığını hatırlamıyorum.kaldıkı maçında hafta ici oldugunu hesaba katacak olursak maça ilgi en üst düzeydeydi..
|
U-21 maçlarının final netiliği taşıyanların haricinde hangi maçta bana 5000 seyirci gelmiş evvela birilerinin çıkıp söylemesi gerekir. Denk gelip seyrettiğim tüm U21 maçlarında ben hiç bir zaman rastlamadım. Şehrimizde oynanan ve saat olarak uygun olmadığı halde Maraton ve kapalının dolması olağanüstü bir durumdur. Nerden bakarsanız bakın 7000 seyirci bu maçı takip etmiştir. Gerçekten çok çok iyi bir rakamdır bu... Doğrudur A Milli takım maçı olsa dahada farklı olurdu ama bu sayıda fena değil. Kazanan her zaman futbol seyircisi ve şehrimiz olmuştur.
|
aynen katılıyorum. seyirci tıka basa doldurmalıydı. bu iş okullardan başlar hocam okular organize edilmeli. yeni yetişen gençler sivasspora kanalize edilmeli.yoksa daha çook derbide fener-gs-bjk konvoyları görürüz. değil 30- 50 bin kişilik stat da olasa biz bu kafada olduğumuz müddetçe dolmaz o statlar. genç dinamikleri bir şekilde organize edip stada çekmek gerek. ama sivassporlu olarak. gönlünün 2 takımı olarak değil.
uzun zamandır stadyum manifestomuz diye açılış sayfasında tepkimizi ortaya koyduğumuz bir ilan var. her fırsatta 7 milyon diye övünen biz sivaslılar bu gün itibari ile 3904 imza atmışız siteye. bende dahil olmak üzre sitelerimizde maillerimizde bunun tanıtımını yapamıyoruz. bizde birlik yok. seçim bir fırsat tepkimizi isteğimizi dile getirelim ama adım gibi biliyorum kuzu gibi olur susarız adayların karşısında. isim vermek istemiyorum ama başka illerin takımlarının neler yaptığını nasıl kulisler oluşturduğunu neleri aldığını görüyoruz. sadece 35 bin kişlik stat değil tam anlamıyla spor kompleksi istiyoruz diyebilmeliyiz. voleybol, basketbol, hontbol,atletizm, güreş, halter, boks, yüzme biz stadla beraber spor kompleksi istiyoruz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08. |