![]() |
Cevap: hedef olimpiyatta 58 bin olmak
[QUOTE=4eylül;703902]sivassporun deplasmanda taraftarı yok denecek kadar az gürbetcilerimiz fazla ilgi göstermiyor[/QUOTE]
aynen katılıyorum kardeş |
Bu maça ben de geleceğim.
|
25-30 bin civarı tamin ediyom bn
|
O Stadı belli bir seviyede doldurmak , takımımızı desteklemek dışında ,özellikle Grosicki ve Eneramonun uzun yıllar takımımızda kalması yönünde de olumlu bir referans olacağını düşünüyorum. Bu futbolculara ne kadar büyük bir camia olduğumuzu göstermenin en güzel yolu, bir başka şehirde yani deplasmanda ne kadar çok taraftarımızın olduğunu görmeleri, takımımıza gelecekte de iyi hizmetler vermeleri anlamında çok önemli.
|
benim gördüğüm kadarıyla sivaslılarda şu an için öyle bir özlem hasret yok.çünkü bu ilk zamanlarda vardı.şimdi oraya gelenler memeleket sevigisi ve hasreti ile gelmeyecek.yalnıca taraftarlık duygusuyla gelecek...taraftar yok mu var....korkum hayal kırıklığı olmasında...önceki gelenlerin tamamı bireyseldi.bu biraz
açıkcası umut veriyor bakalım.. |
[quote=vuslat5858;703909]aynen katılıyorum kardeş[/quote]
sivasspor az da olsa dış sahada taraftar bulan sayılı takımlardandır...bunu futbolla ilgilenen herkes bilir... |
ben şu ana kadar 3 arkadaş ayarladım...muhebbetine gideceğiz maçımız izleyip geleceğiz...oraya bütün sivaslıyım diyenlerin gelmesini tavsiye ederim.insanın memleketinin insanıyla güvenini nasıl artırıp kazanıyormuş,moralleniyormuş görsünler...
yani açıkcası bir çok derde deva hemşerilerinle maç seyretmek. gurbettesin ama değilsin gibi bir şey işte... |
Olmayacak diye birşey yok.gelin kısaca bir hesap yapalım.istanbulda bir buçuk milyon sivaslı olduğu söyleniyor.biz bunu bir milyon kişi olarak kabul edelim.bir ailede dört kişi yaşasa 250 bin hane yapar.her aileden bir kişi gelse yaklaşık 58 bin kişi yapar.hesap ortada.HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...........!
|
Olmayacak diye birşey yok.gelin kısaca bir hesap yapalım.istanbulda bir buçuk milyon sivaslı olduğu söyleniyor.biz bunu bir milyon kişi olarak kabul edelim.bir ailede dört kişi yaşasa 250 bin hane yapar.her aileden bir kişi gelse yaklaşık 58 bin kişi yapar.hesap ortada.HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...........!
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Bnce Sivas ve Sivasspor ile ilgili bütün sitelerde,Facebooktaki hayran sayfalarında bu konuyu herkesin gorebelecegi sekilde duyurmamiz lazım...İnadını herkes zorla milleti davet etmeli..Ben arkabalara haber verdim..Ayrıca 3-4tanede arkadasimi ikna ettim onlarida getircem...Herkes elinden geleni esirgememeli hatta daha fazlasını yapmali....[/B][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |