SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Beşiktaş maçı biletleri satışta! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31544)

KaanK 29.03.2011 21:28

Cevap: Beşiktaş maçı biletleri satışta!

[QUOTE=58_SEMİH_58;704238][B]Bu bilet kalmamış diyenler heralde misafir tribüne girmek isteyenler ? [/B][/QUOTE]

daha neler... bugun arkadaslara söylenen bu işimiz olmaz misafir tribününde

58MUAMMER58 29.03.2011 22:14

ŞUANDA YÖNETİMİN PARAYA DEĞİL .tribün desteğine ihtiyacı var,sudan ucuz biletler.misafir trübünü 10 tl olsa iyiolurdu,adamlar bize istanbulda 35 bin tlye satıyorlar,gönül isterki tüm trübünler kombine olsun ,maçına göre 50 100tlye bilet satalım.umarım taraftarlarımız stadı tam doldurur ve maçı kazanırız.

B.DUMANLI 29.03.2011 23:18

Yillardan beri giris ücreti artmadan aynen devam ediyor.Yönetimin seyirciye gercekten bir jesti bu.Diger stadyumlarlarla kiyaslanirsa cok cüzzi bir bir ücret.

gönenliyiğido 30.03.2011 09:20

yönetimi tebrik ederimm..Biz Bandırma da Bandırmaspor-Mardinspor 2. lig maçına 10 tl ye girioruz...:rolleyes:;) yönetimin kıymetini bilin arkadaşlar böle bi yönetim daha gelmez SİVAS ıma......

fatih585858 30.03.2011 10:19

Bu maçta Grosickiden iyi futbol bekliyorum. Büyük ihtimal karşısında Ekrem dağ oynayacak. Dün oynanan milli maçımızda, Arda'nın karşısında futbol olarak ezilen bir Ekrem dağ gördük. Şimdi eğer ki oynatılırsa(inşallah oynatılır) Arda'dan daha hızlı futbolcu olan , Grosicki karşısında çaresiz kalacağını düşünüyorum.

4eylül 30.03.2011 10:41

rakip takım trübine girecek sivaslılara sesleniyorum vicdanınız varsa bu yoldan vaz geçin artık sivassporluyum deyin üç büyük sevdalısı değil tek büyük sevdalısı olun üç büyükleri tutan sivaslı istemiyoruz

Salim58 30.03.2011 10:45

[QUOTE=KaanK;704242]daha neler... bugun arkadaslara söylenen bu işimiz olmaz misafir tribününde[/QUOTE]

[B]Biletler dün öğleden önce satışa çıktı sizde bu mesajı akşam yazmışsınız nasıl oluyorda gün içinde biletler bitiyor....Sallıyorsun gibi geldi bana.:)

Bi arkadaş yazmış misafir takıma ayrılan biletler bitmiş dense biraz inandırıcı olabilirdi.;)[/B]

Salim58 30.03.2011 11:01

[QUOTE=58_SEMİH_58;704238][B]Bu bilet kalmamış diyenler heralde misafir tribüne girmek isteyenler ? [/B][/QUOTE]

Futbolseverlerin maç biletlerine yoğun ilgi gösterdiği ve uzun kuyruklar oluşturduğu gözlendi. Gün içerisinde yaklaşık 4 bin bilet satılırken, [B]Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan 675 biletin tamamının satıldığı öğrenildi. [/B]

[B]Aynen öyle Semih iyi tahmin yapmışsın.:)[/B]

Rallim58 30.03.2011 11:05

[B]Biletlerin maç saatine kalmadan biteceğine kesin gözüyle bakılıyor. Havalar ısında, lig ısındı, puanlar pişti :) hafta sonu yiğidoların desteği ile pişen bu 3 puanı Sivassporumuz afiyetle yiyecek :)

Bilet fiyatları ortada, sudan ucuz iken daha da "stadın yollarına" düşülmüyorsa yapacak birşey yok...

Üç puan bizim olacak

Kimsenin şüphesi olmasın...
İsterse stad dolmasın....:)[/B]

Abdullah DuMaN 30.03.2011 13:59

Sivasspor-Beşiktaş maç bilet fiyatları

[B]
Sivasspor-Beşiktaş maç biletleri satışa sunuldu
[IMG]http://www.bighaber.com/buyukresim/sivasspor--galatasaray-mac-biletleri-satista_2010_395668-2.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivas'ta oynanacak Sivasspor - Beşiktaş karşılaşmasının maç biletleri satışa sunuldu.2 Nisan Cumartesi günü oynanacak maçta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, şampiyonluk yarışı içinde yer alan Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak bu karşılaşmanın maç biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan bilet satış büfesinden satışa sunuldu.

Yönetim, bilet fiyatlarını önceki maçlarla aynı tuttu. Buna göre kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VİP tribünü biletleri ise 15 liradan satılıyor.

(CİHAN)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:20.