![]() |
Cevap: 27.Hafta | Sivasspor-Beşiktaş
Buraya yazıyorum en kötü berabere biter bu maç.Trapson konyayı devirir aynı zamanda da IBB Bucaya yatar ve o maçıda Buca alır. ;) Çünki Belediye bunu hep yapıyor...
|
[B][I]4 maçta 3 galibiyet aldık.futbolcular kendılerıne inanıyorlar artık..
Hem seyirci destegıyle hemde futbol ziyafetiyle 2 Nisan cumartesi günü sivas 4 eylül stadyumunda keyifli bir galibiyet alıcagımıza yürekten inanıyorum[/I][/B] |
Çok zor maç, iki takım arasında çok büyük kalite farkı var. Bu kalite farkı ancak, müthiş bir mücadele ve konsantrasyonla kapatılabilir. Defansımız güvenilir değil, rakibin hücum oyuncuları çok süratli oyuncular,Sedat ve uğur çok ağır ve rahat geçilen futbolcular bunların yerlerine, Abdurrahman(Murat)
ve Hayrettin'in oynatılması gerekir. ---------------------------Korcan------------------------------ Abdurrahman--------Navratil-------Hayrettin----------------Ziya Grosicki------------Kadir----------Keita-----------------Erman -------------------Suarez-------Eneramo--------------- İnşallah kazanan taraf biz oluruz. |
BUCA MACINDA 4-1 DIYORDUM AZ KALDI TUTTU.
BENIM TAHMINIM SIVASSPOR 3 BESIKTAS 1 |
Gol yemezsek, kesinlikle bir yada iki tanesini buluruz.
Böyle oluncada ligde kalmayi büyük ölcüde garantileriz. buca ve konya puan alamazsa isleri bitti. |
[B][COLOR="DarkRed"]Evimizde oynuyoruz ve 2 haftadır aldığımız galibiyetler bize iyi bir moral verecektir.Beşiktaş`a yeni teknik direktör geldi.
Yine Bucaspor maçındaki gibi dikkatli maça çok iyi konsantre olmamız lazım.Bucasspor maçındaki oyunumuzun dahada üstüne çıkmamız gerekli. Biz alt taraftan kurtulmaya çalışırken üstümüzdeki rakiplerede yaklaşıyoruz.Eğer bi kaç galibiyet alırsak üst sıralara çıkma şansımız var. Hadi bakalım hayırlısı olsun.[/COLOR][/B] |
Bu maça kesnlikle iki önliberoyla Kadir-Rada ikilisiyle başlamalıyız.Stoperde Sedat ve Ivanovs'tan biri oynamalı ama Buca maçında hangisi daha iyi oynadı bilmiyorum diğer yerler belli zaten bi de bence Pedriel'in yerinde Mehmet Nas'ı kullanması lazım.Kısaca
Korcan Abdurrahman(Uğur) Navratil Sedat(Ivanovs) Hayrettin Rada Kadir Mehmet Nas Erman Grosicki Eneramo |
Bu maç çok zor olacak keşke son hafta falan oynasaydın Beşiktaşla çünkü yeni teknik direktörle iyi oynayacaklardır bu maçtan şüpheliyim.Yeterki Belediye Bucaya yatmasın.
|
[B]Tek sıkıntımız kanatlardan gelicek olan hücumlardır.Eger onu çözübelirsek pek fazla gol silahları yok bence..[/B]
|
biz bu hızla beşiktaşıda deviririz inşallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02. |