SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Taraflı medya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31584)

58MUAMMER58 03.04.2011 16:30

Cevap: Taraflı medya

MEDYA 4 BÜYÜKLERİN YALAKALIĞINI YAPIYOR,BÜYÜK KULÜP YALAKALIĞI prim yapıyo sivasspor yenerse ille bişeye bahane buluyorlar,yorumlarında sivasın adı bile geçmiyor,sanki yalakalık yaptıkları takım kendi aralarında antrenman maçı yapmış,yaw insan ALLAHDAN korkar ,yorumunun ensonuna sivassporada tebrikler yazar.sivasspor hakederek kazanmıştır hiç bir bahaneye sığınmasın o yalakalar.

eyuphulagu 03.04.2011 16:45

ntvsporda spor aşkını izliyorum;bizim maçın yorumunu yapıyorlar...Olaya her zamanki başka gözlükle bakıyorlar..Yiğidi öldüreceksin ama hakkını da teslim edeceksin...Geçen oynanan sivas-Bursa maçında sivasspor karşı karşıya 4-5 tane %100 gol kaçırmış,Bursa ise girdiği her pozisyonu gol yaparak maçı 3-1 kaz.anmıştı.O maçta çok iyi oynayıp kaybeden sivasspora değil kontrataktan 3 gol atan Bursa ya methiyeler dizilmişti.BU maçta da aynı Bursa benzeri top oynayan sivasspor maçı 1-0 kazandı;ayrıca %100 de 4-5 tane gol kaçırdı..Dönek medya sivassporun akılcı futbolundan çok rakibinin oyununu konuşuyor.Keşke kaçan goller gol olsaydı..O zamnda yine bahaneler bulurlardı..Medyada son 4-5 yıldır sivasspoır nefreti var;çünkü sivasspor bir devri kapatıp başka bir devri açtı;ve Anadolu ihtilalini gerçekleştirdi...Ben bu takımı çok seviyorum;Çünkü bu takım sayesinde her sivaslı artık başı dik gezmeye başladı...Her Şey Sivas İçin..

UTKUM_58 03.04.2011 17:55

cok sukur yalakada olsalar...sivas adini her tvde gordumya daha ne istim cok mutluyum...bugun saatici kayseri kendi evinde kaybetti..inamiyorummm

zgR 03.04.2011 18:04

guti kufreder yinede bjk nin haberini yaparlar.bunlar gibi yandas medyaya cok guzel uyan bir laf ama burda soylenmez,bunlar yaranir boyle medyaya.

kamışlı58 03.04.2011 18:27

menfaat dünyası kardeşim adamlar alışmış kuyruk sallamaya

gürünlüyiğido58 03.04.2011 18:46

haklısın dün trt deki birebir futbolda sergen yalçın resmen beşiktaşı övdü maçı sanki tesadüfen kazanmışız gibi gösterdi bunlar yanlış şeyler medyanın objektif davranması gerekiyor

the reaver 03.04.2011 18:48

Kim ne derse desin ne yazsa yazsın o ruuh geri döndü inşallah devamı gelir :)

sivaslıadem 03.04.2011 19:02

alıştık artık
yine aynı yine aynı
ama gün gelecek istanbul takımı kazanınca anadolu takımının mağlubiyeti saatlerce konuşulacak

ZiDaNe58 03.04.2011 19:04

aman onları takan kimki:)bize onların övmesi yada yerin dibine sokması puan kazandırmıyo..biz maçlarımızı alalım yeter..

sivasfutbol 03.04.2011 21:04

yalaka medyanın ürünlerini almayalım ben almıyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04.