![]() |
Cevap: OLİMPİYAT STADI YER SORUNU ?
[B][CENTER][COLOR="Red"]İYİ HOŞ DİYONDA GARDAŞ,İSTANBUL BULMACA GİBİ ŞEHİR,ACEMİ ADAMA ÇOK ZOR BULMASI,BAKALIM NOLUCAK BULABİLECEKMİYİZ ???[/COLOR][/CENTER][/B]
|
kurtkoyde aşıyorum ama sultnbeylıden gıderım heralde yada arabayla gardaş
|
Milletin derdine bak ya :)
|
[QUOTE=58_babacan_58;706303][B][CENTER][COLOR="Red"]İYİ HOŞ DİYONDA GARDAŞ,İSTANBUL BULMACA GİBİ ŞEHİR,ACEMİ ADAMA ÇOK ZOR BULMASI,BAKALIM NOLUCAK BULABİLECEKMİYİZ ???[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
yeterki iste otobusler 10 da kalkıyor sabah 8 de bismallah de cık bulursun |
[QUOTE=kangallıwert;706300][B][FONT="Comic Sans MS"]mecidiyekoyden nasil gidebilirm?Ayrıca biletler ne zaman satısa sunulucak...[/FONT][/B][/QUOTE]
karşıdan esenlerden okmeydanında otobusler kalkıyor svasspor tarftar derneğinden yetkilerle görüş yardımcı olurlar. |
[QUOTE=relx58;706304]kurtkoyde aşıyorum ama sultnbeylıden gıderım heralde yada arabayla gardaş[/QUOTE]
HANGİ OTOBÜSE BİNCEN BENDE ONA BİNİYİM ? |
[QUOTE=merkez-2;706301]HER KAFADAN SES ÇIKMASIN YAA.TEPEÜSTÜ UYGUNDUR.GÜNDÜZ SAATLERİ İYİ SARAR TOPLU HALDE GİTMEK.ANADOLU YAKASI ATABİLİYORSA KENDİNİ ORAYA ATSIN.[/QUOTE]
aynen gardaş tepeüstü ve sultnbeylı uygundur anadoludakıler bu radan gideblirler |
[QUOTE=relx58;706304]kurtkoyde aşıyorum ama sultnbeylıden gıderım heralde yada arabayla gardaş[/QUOTE]
Viaportun oradan direk dudullu yap.SultanbeyliDEN 30 dk. bir kalkar yavaş gelir.Cumartesi ya. Dudulluda in.Tepeüstüne tekrar aktarma yaparsın dudulludan.La gardaş biliyorsundur sen çakalll.seviyorum seni.. |
[QUOTE=58_babacan_58;706308]HANGİ OTOBÜSE BİNCEN BENDE ONA BİNİYİM ?[/QUOTE]
GardAş benim yazımı takip et sen.Zorlu olacak ama senin işin.2 buçuk saat sürer.Yolda kişi veya kişileri düşünme.Kazanan sen olursun.Tepe üstüne at kendini yeter.Ona hedeflen. |
[QUOTE=merkez-2;706311]GardAş benim yazımı takip et sen.Zorlu olacak ama senin işin.2 buçuk saat sürer.Yolda kişi veya kişileri düşünme.Kazanan sen olursun.Tepe üstüne at kendini yeter.Ona hedeflen.[/QUOTE]
sultan beyli daha yakın bana ama burdan hangi otobüse biniyim 132k geçio burdan ve son duraktamı inicem |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |