![]() |
Cevap: Minik Kürşat Herkesi Duygulandırdı
[B]Kürşat kardeşime geçmiş olsun.Sivasspor sevgisi böyle birşey işte.[/B]
|
gecmis olsun, aglattin beni be cocuk !
|
haikaten de duygulunmamak elde değil.
seni gözlerinden öpüyorum kürşat. |
umarım maça gelmemek için gereksiz bir sürü bahane uyduran kelli felli adamlar bu haberi okurlarda belki biraz utanırlar .
|
[QUOTE=üçyıldız58;707875]arkadaşlar kürşatın babasının telefonu veya ulaşacağımız bir adresi varsa kürşata sivassporstoreden forma göndermek istiyorum
kürşatın sivasspor sevgisi beni duygulandırdı helal olsun kürşata[/QUOTE] Kürşat'ın amcasının telefonu o5547395848 serkan |
Tekrar yazıyorum. Sivas'ta utnmadan sıkılmadan başka takımların yalakalığını yapanlar,onların başarısı için dernek bile açanların biraz oylsunyüzü kızardımı acaba?
Ey kürşat kardeşim,gelde böyle ruhsuzlara ders ver Senin o güzel yanaklarından öpüyorum. |
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.. Gerçek yiğido Kürşat gibi acısını içine atan ve takımını görmek ve desteklemek için elinden geleni yapandır helal olsun diyorum o kadar söz söylersin ama bu olay tüm sözlerden daha fazla anlam ifade ediyor. ..
|
[QUOTE=muhsin koçak;707853]Senin için ne söylesek ne yazsak kelimeler kifayetsiz kalır Kürşat'ım.Seninle gurur duyuyorum.[/QUOTE]
aynen katılıyorum . acil şifalar diliyorum |
yanaklarından öpüyorum kürşat'cım. geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
|
Bir nesil gitti İstanbul takımalrına ama bari yeni nesli kurtaralım.Onları da İStnbul'a feda etmeyelim..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:42. |