![]() |
Cevap: Maçın ardından
Bir puan da iyidir ya :) olumlu tarafından bakalım
|
YIGIDOLAR ayaginiza ve yüreginize saglik bukadar yenmeden sonra yenilmedik ayaktayiz buda iyi;);)
|
SELAMLAR-SEVGİLER-SAYGILAR....
TARİH:17 NİSAN 2011 PAZAR SAAT :14.00 İLE 15.45 ARASI ÇOK ÇOK VASAT BİR SİVASSPOR...:confused: ÇOK ÇOOKKK KÖTÜ BİR MAÇ...:mad: ÇOOOKKK İYİ BİR BERABERLİK...;) VEEEE ELMAS GİBİ 1 PUAN..:D EYYY GROSİCKİ SEN BU DEĞİLSİN BİR AN ÖNCE KENDİNE GEL..:rolleyes: KAR-YAĞMUR-ÇAMUR SOĞUK DEMEDEN TAKIMINA DESTEK VEREN YİĞİDOM EN BÜYÜK SENSİN,EN BÜYÜK SİVASSPOR.;) |
futbol laçkalığa ukalalığa prim vermiyor bunu bir kez daha gördük..inşallah topçularımızda görmüştür !!
[I] geçen hafta ibb ye yenilmiş olsaydık bu hafta buca e.gücünü yenmiş olsaydı neler oluyordu hiç düşündünüzmü?[/I] |
BELKİ ligde kalmak adına iyi avantaj sağladık,ancak böyle rahat oynamaya hakkı yok kimsenin, kenarda oturan adamlara bundan sonra daha fazla şans vermesi lazım hocanın hiç degilse formayı kapmak için canla başla mücadele ederlerlerdi,sandro ,kamanan,keita ,mehmet yıldızla başlamış olsaydık çok rahat galip gelirdik,bizim oyuncuların groseckiye niye pas vermediklerini,anlıyamıyorum,ayrıca tüm oyuncularımız çok bencil,solda adam bomboş erman topu taa en uzaktaki adama pas atıyor,oyuncularımız biraz bencil olmasaydı rahat alırdık maçı.
|
buradan ziyaya ve bazı futbolculara bişeyler demek isityorum mehmet yıldıza neden bu kadar endeksleniyorsunuz anlamıyorum grosicki boş durumda defalarca hala mehmeti aroyorsunuz yazık bu zihniyete
|
taraftarı tribüne çekiyorsun ortada futbol yok mücadele yok kendinize gelin 4 maç kazandık hemen rehavete girdiniz olmuyor beyler 3 puanlı sistemde neler olur neler olmaz birde bakmıssın altındaki takım gelmiş bu futbolla ne karabğü ne ankaragücünü nede gençleri yenebiliriz inş ben bugünkü futbolu bir kaza olarajk nitelendiriyorum kendinize gelinnnnnnn
|
YENİÇERİ GRUBU ARKADAŞLARA BURADAN TŞK LERİMİ SUNUYORUM ONLARDA OLMASA STadda kim bağıracak çok merak ediyorum...
|
Altın değerinde 3 puan falan kazanmadık biz ne yazık ki... Aslında altın değerinde 2 puan kaybettik.
|
Altın değerinde 1 puan falan kazanmadık biz ne yazık ki... Aslında altın değerinde 2 puan kaybettik.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:12. |