SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımıma İnanıyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31720)

57babasivas 19.04.2011 15:14

Cevap: Takımıma İnanıyorum

[QUOTE=doktor38;709003]takımda şu anda Hayrettin, Cihan ve Sedat'ın sakatlıkları bulunduğunu sözlerine ekledi.
şükür takı kurtulmuş bunlardan.artık kamanını denersin hocam.:mad::mad::mad:[/QUOTE]

kamanan gitmek istiyor 2 yarini başindada olaylar oldu ama yinede kaldi rıza hoca pedrielin yerine onu kulamak istiyor ama o gitmek istiyor kalmak istemeyeni zorla tutçak halimiz yok ona güle güle

57babasivas 19.04.2011 15:17

[QUOTE=doktor38;709003]takımda şu anda Hayrettin, Cihan ve Sedat'ın sakatlıkları bulunduğunu sözlerine ekledi.
şükür takı kurtulmuş bunlardan.artık kamanını denersin hocam.:mad::mad::mad:[/QUOTE]

sedat geldiden beri defasda gol yemiyoz 2 yarin başinda sakati iyleşdi geldi 11 topladi defansi bize önümüzdeki sene sedatin yedegi lazim yerli olmasi lazim yabanci deyil onun gibi hırcınolmasi lazim gerektinde kart görüyor ama golda yedirtmiyor sedat takimin en iyi futbolcularindan biri forvet ler ona dalmaya korkuyor beni sakatlar diye ondan sedat bu takimda kaldikça az gol yeriz yanida navretilde iyi uym saladi sedat kesinlikle kalmasi lazim

cılgınsivas58 19.04.2011 15:31

seneye ilk 7 ye gireriz işallah

Respect58 19.04.2011 15:49

[B]Futbolculara herşeyin bitmediğini anlat hocam.Çıksınlar kalan 5 maçda adam gibi toplarını oynasınlar..Bu ligi 15.sırada tamamlamakla 13.-12. tamamlamak arasında çok fark var hem maddi hem manevi ![/B]

kendalli 19.04.2011 19:04

bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın laylalaylaylaylayşay :)

58MUAMMER58 19.04.2011 20:13

HEP AYNI KADROYLA çıkmak zorundamısın hocam,kenarda bekleyen hırslı kaliteli oyuncular var,takım bana kafa ve fizik olarak yorgun göründü,kenarda forma kapmak için bekleyen adamları yavaş yavaş takıma alırsanız daha kolay maç kazanacağımıza inanıyorum,inşallah buhafta işi garantilerizde gelecek sezonun futbolcularını aramaya başlarız.

58_babacan_58 19.04.2011 20:44

[B][COLOR="Red"]Futbolcular ligte kaldık havasına girmemeleri lazım eğer girerlerse işimiz zor,ligte her şey mümkün,matematiksel olarak ligte kalmayı garantilemeden bize rahat yokk...![/COLOR][/B]

B.DUMANLI 19.04.2011 21:14

Istersen inanma ikinci yari senin istedigin dogrultuda transferler yapildi ve kulüp borc ile futbolcu aldi deniliyor bunada inanasim gelmiyor,digitürk gelirlerine ne oldu bundan bahseden yok.

58Sivaslilar 19.04.2011 22:07

RIZA hoca taraftara kulak ver defansi saglam tut kendi bildigin gibi yap:confused:insallah hayirlisi

kadirakin58 19.04.2011 23:40

biz de takıma inanıyoruz hocam.. namalup serimiz devam edecek inşallah..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57.