SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31741)

58ToPraK58 23.04.2011 22:59

Cevap: Maçın ardından

Benim anlamadığım kadir bu kadar vasat oynarken Keita diye bir oyuncumuz var neden oynatılmıyor bunu hocaya sormak lazım.Kadir gerçekten son maçlarda çok farklı.İlk haliyle beyazla siyah kadar farklı.Ne kadar rehavete girmişler hayret gerçekten, biz seneye de maçaları rahat oynayacaz o zaman da böyle oynayacaklarsa içimiz gercekten çoooookkkk zor.Oyuna zaten yanlış bir kadroyla çıktık Suarez ilk yarı bu takıma karşı oynamış ve 3 gol atmış biri onu kesmenin ne anlamı var bilmiyorum.Ruhsuz ve isteksiz başladık ve yenilgiyi hak ettik beni yenilmemiz değil bu kadar kötü oynamamız üzdü.Attığımız gole bile sevinemedim ilk defa.Bu duruma,rehavete bir çare bulunması lazım daha lig bitmedi.Haftaya biz yenilir ve buca yenerse siz düşünün o zaman ne olacak bizi kim kurtaracak böyle oynarsak kurtulduk derken düşersek kimse şaşırmasın...

calipso 23.04.2011 22:59

kadromuz seneye 8.-15. sıra arasında oynamamıza ancak yeter.. karabük bizden iyi bir takım bunu kabul etmek lazım.. rıza hocadan büyük başarılar beklemiyorum

karşıyakalı 23.04.2011 23:05

kardeşim bu abdurahman nooldu ya .öldümü kaldımı adamın ayagı kopsa bu kadar sürede iyileşirdi.bu nasıl bir sakatlıkmışki koca bir sezon geçti ama iyileşmedi.anlamadım gitti.

eroltas58 23.04.2011 23:07

Ya hocam yalvariyorum sana bizi UGUR KAVUKTAN KURTAR,SENDEN DAHA BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM.

şarkışla 58 23.04.2011 23:41

[QUOTE=eroltas58;709813]Ya hocam yalvariyorum sana bizi UGUR KAVUKTAN KURTAR,SENDEN DAHA BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM.[/QUOTE]

Sabret 4 hafta kaldı

şarkışla 58 23.04.2011 23:51

Rıza Hoca bu maçta stratejik hatalar yaptı.Bu maçı illa kazanacağız diye birşey yok beraberlikte bize uyardı.M.Yıldız la başlamak yanlıştı.Mehmet bu takımda artık ikinci yarı oyuna girecek topçudur.Bugün daha iyi belli oldu.Bir ara Pedriel ide soktu nerdeyse 5 -6 hücumcuyla oynadık.Böylece ortasaha üstünlüğünü rakibe kaptırdık.Pres yapmayan Pedriel-Eneramo-Mehmet-Grosicki-Erman beşlisi defansımızı zora soktu.Gerçi rakip de herşeyini Emenike ye bağlamıştı ama neyse.Ben Rıza Hoca nın lig bitmeden sesini çıkaracağını sanmıyorum.Ama sezon sonu sesini çıkaracak ve revizyon yapılacak.

threestar58 24.04.2011 04:02

bu mactan en az bir puan bekliyordum olmadi son uc mactan iyi mucadele edip yenilmeden ayrilirsak cok iyi olacak umarim fenerdende en az bir puan bekliyorum yenersek daha guzel olur ama tabikiii zor gorunuyor bir an once su ligi koparalim artik sanki arkamizdaki takimlar yetisecekmis gibi bir his var umarim fener yarinki buca macini farkli kazanir insallah bir surpriz olmaz son haftalardaki kalan maclar ve oynanan oyun acikcasi urkutuyor

B.DUMANLI 24.04.2011 04:19

Bu derslerde hic bitmiyor nedense,bit türlüde ders alinmiyor.Emenike´yi ,Emenike yapan dün resmen Sivasspor ve Riza hoca´dir.Golün yenilis sekline bakin ,adeta kalas Emenike göklere cikartildi.Goldeki hatamiz cok büyük.Takimi dinlendirmezsen olacagi bu .Sivas´linin güvenini yitiriyorsun Riza hoca.Aslinda iki anket yapilmali bu sitede,biri Riza hoca ve M.Yildiz ile seneye tamammi ,devammi diye.

threestar58 24.04.2011 04:50

seneye ve sonraki yillar icin artik cok guclu super bir takim bekliyorum ilk bes,i zorlayacak ilk once saglam/guclu bir defans sonra orta ve forvet tabikii tecrubeli ve cok yasli olmayacak oyunculardan kurulu bir takim bekliyorum super ligde kalici olmak istiyorsak bunlari yapmak gerek yarim yamalak takim gormek istemiyorum, artik son iki sezondur yasanan kabuslarida gormek istemiyorum umarim uzun yillar daha iyi/iddaali ve hep zirveye oynayan bir sivasspor izleriz

threestar58 24.04.2011 06:28

busene super ligde kalirsak, lutfen artik gostermelik oyuncular transfer edilmesin bize herzaman oynayacak guclu,tecrubeli,hizli,becerikli ve zekiii oyuncular transfer edilsin ozellikle becerikli zekiii is bitirici forvetler cunku bundan sonra goller atmak sart

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31.