SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Cezamız belli oldu.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31806)

eyupk 05.05.2011 20:34

Cevap: Cezamız belli oldu....

ilk defa bu kadar çok ceza verildi sanırım.

Cley 05.05.2011 20:38

Cezanın bu kadar fazla olması koltuk kırmayla ilgili değil. Kötü tezahüratın sezon içinde 2. defa olmasından. 3.defa olmasında ceza iki katına çıkıyor. 4. defa olmasında seyircisiz oynama cezası veriliyor. Hakeme tepkiyi küfür ile vermek ağır cezalara yol açabiliyor demekki. 10.bin kişi hep bir ağızdan hakeme sövmek yerine o 10bin kişi takımına tezahürat yapsa zaten hakem baskı altına alınır. Ne ceza yeriz ne de hakem böyle rahatca maçımzı katledebilir.

emin kara 05.05.2011 20:48

Bu kadarda olmaz takıma destek beklerken resmen takıma köstek oluyorlar bu kimseler gercekten sivasspor taraftar oldugunu sanmıyorum federasyon sahamızı kapatsa ne yapabilirdik takımın şuan taraftar destegine ihtiyacı var bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamıyorum sivasspor taratartarları bu konularda daha dikatli olması gerekiyor bu tür hareketler takımımıza zarar verir bunun için her birimiz takıma zarar verecek davranışlara engel olmalıyız

58MUAMMER58 05.05.2011 21:02

SEZON BAŞINDAN BERİ hakemler yüzünden dünyanın puanını kaybettik,yinede bukadar tepki koyulmadı,tribünler uzun süre küfür etti,koltuklarda kırılınca tuz biber oldu,gören görmeyende bişey var sanır,yıllardır ilk defa böyle tepki oldu,aldığımız ceza çok ,bence bu ceza yönetmeliği yanlış,neyani şimdi sivaslı olmayan,3 5 zibidi,sivasformasıyla,sahaya inip hakemi yaralasa cezayı sivassspormu yiyecek,sonra herhafta birçok tribünde böyle tezahurat oluyor onlarada bukadar ceza veriliyormu?sanmıyorum,zaten hiç küfür yokken bile ,koltukfilan kırılmazken bile,gözünüzün üstünde kaş var,seyirciniz çekirdek yiyor diye,yok merdivenlerde adam varmış diye 20 30 bin tl ceza veriyorlardı,sivasın hiç ceza almadığı hafta varmı bilmiyorum.YAZIK.

tavatir 05.05.2011 21:02

[QUOTE=emin kara;711734]Bu kadarda olmaz takıma destek beklerken resmen takıma köstek oluyorlar bu kimseler gercekten sivasspor taraftar oldugunu sanmıyorum federasyon sahamızı kapatsa ne yapabilirdik takımın şuan taraftar destegine ihtiyacı var bunlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamıyorum sivasspor taratartarları bu konularda daha dikatli olması gerekiyor bu tür hareketler takımımıza zarar verir bunun için her birimiz takıma zarar verecek davranışlara engel olmalıyız[/QUOTE]

Artık bırakalım biz yorum yapmayalım. Arkadaşlar burdaki yorum hakkımıza da ipotek koyacaklarmış. Taraftar bilinçlenmeli dememize ayar oluyorlarmış.

O zaman her maç topluca hakeme, rakibe küfretsinler. Bu kaçıncı ceza ya yeter. Çıkar bu cezanın beş kuruşunu sen öde desen piyasada bulamazsın adamları. Hakeme , rakibe küfretmeye gelince en önce bulursun ama.

sebasteia 05.05.2011 21:03

hala yapılan yanlışları ve çirkin küfürleri savunma eğiliminde olanlar var ki ben de onlara ayar oluyorum!

gürünlüyiğido58 05.05.2011 21:23

gerçekten çok fazla bir miktar(65.000 tl) bundan sonra dikkat etmeli taraftarımız son 3 hafta yı atlattık mı rahatız

tavatir 05.05.2011 21:52

Sadece koltuk atma değil toplu küfürler de artık yok olmalı.

tavatir 05.05.2011 22:44

Sivasspor taraftarı her zaman örnek olmuştur. Son maçı bir iş kazası olarak görelim. Bir daha yaşanmayacaktır bu tablolar.

Salim58 05.05.2011 22:59

[B][I]Çok ağır bi ceza gelmiş,Temennim bundan sonra bu ve benzeri cezalar yemeyiz...[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33.