![]() |
Cevap: Neden kendi kalesine gol attı ?..
Çok büyüttüler bu olayı..Avrupada ne şaklabanlıklar yapıyor adamlar..Takım zaten mağlup maçta bitti bitecek..Değişik bi espri hareketi bence...
|
iddami oynadi acaba.
|
gökhan sakaryalı degilmiyidi sanki ben öyle hatırlıyorumda
|
Cevap: "Plaka" olmasın diye kendi kalesine attı !
maç 4-1 olduktan sonra sakaryalılar 41kere maşaallah komşu diye tezahurat yapmışlar bundan önceki bir maçtada yine sakarya 4-1lik sonuçla plaka yazdırınca sakaryalıları kim tutar alay konusu başldı koceeli taraftarlarda takımdn ya gol yemesini yada gol atmasını tezahuratlarla istiyorlar soldan yapılan bir ortayı kaleci tutarak topu bilerek gökhanın önüne bırakıyor oda gol ediyor sakaryalıların gol atmaması içinde taraftarlar tezahurat yapıyor işin en ilginç yanı sakaryalılar gol atmaması koceeliler gol yemesisi için tezahurt yapıyorlar türkiyeden resimler ne diyelim
|
Gökhan'ın kendi kalesine attığı golle Kocaelinin yediği gol toplamı [B]41[/B]
Bu galibiyetle Sakarya'nın puanı [B]54[/B] oldu. |
Ben bunu Sivasspor'daykende sevmezdim,hala da sevmiyorum.Nedeni ise futbol dışı saplantıları var.
|
[B]PFDK Gökhan Bozkaya ya üç maç ceza verdi.:)[/B]
|
[QUOTE=Salim58;713283][B]PFDK Gökhan Bozkaya ya üç maç ceza verdi.:)[/B][/QUOTE]
[B]Gökhan Bozkaya ne yaptı ki ? :D[/B] |
[QUOTE=YuSuF;713289][B]Gökhan Bozkaya ne yaptı ki ? :D[/B][/QUOTE]
[B]Kendi kalesine gol atmış.;)[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;712258]6-1 Trabzon maçında ben de bu sitede yazmıştım.."Bari bir gol kendi kalenize atın da 7-1 olsun plaka çizdirmeyin" diye..:)[/QUOTE]
Maca bakarken 6-1 den sonra bende ayni seyi düsündüm ya bir gol atalim yada bir gol yiyelim diye. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |