![]() |
Cevap: Şansal Sivas'a fena taktı!
bence de sivası kastettiğini düşünmüyorum. yayıncı kuruluşu ve dekoder satışlarını düşünerek ibb yi falan kastetmiştir.bu kadar alıngan olmayalım:)
|
ben sansal büyüka nın programlarını kacırmadan sürekli seyrediyorum çoğu zaman sivası övüyor hatta buca macından sonra sivasa haksız penaltı verıldı dıyenlere yiğido hakkıyla macı kazandı diye cıkış yaptı bazan böyle konuşmalar olabilir fakat lige bakıldıgı zaman cogu takım sıvasspordan cok kötü opynuyor neden sivasa bu şakılde bır söz kondursun kı veya yaramızmı varkı gocunalım
|
Sivas'ı ima ettiği ne malum Allah aşkına belkide Antalyaspor için söyledi bunu? Büyüka Sivas'ı seven biri boş haber bu bence.
|
Arkadaşlar, ezik olamayalım. Adam açıkça Sivasspor demediyse bu lafın bizi ima ettiği anlaşılmaz. Biz sivasspor olarak gayet lige yeni bir heyecan ve renk getirmiş takımız. Anadolu takımlarının uyanışını gerçekleştirmiş takımız.
Bu ligden düşmesi gereken bir takım varsa o da hiçbir taraftarı olmayan, maçları heyecansız geçen İBB'dir. Bu ligden hangi takım düşsün deseniz ilk İBB derim. Eminim şansal büyükağa da böyle düşünüyordur.. |
yahu ne alaka. şansal büyüka burada taraftarı olmayan takımları kastetmiştir.
herşeyi üzerinize alıp da komik olmayın. bu ne kompleks. adamın sivasa olan sevgisini kaç defa duydum kulaklarımla. niyet okuyuculuğu yapıp da günahını almayın adamın. |
Durduk yere sorun çıkarmanın gereği yok. Bakın yıllar önce Şansal Büyüka burda bir fuar açılması için son derece yardımcı olmuştu. Bazen ekip gönderip çekimler yaptırıldı falan. Zaten kendisi Sivas'ta okumuş ilkokulu. O nedenle Sivas'ı da gayet sever.
|
Bazı oynadığımız maçlarda pozisyon değerlendirmelerinde üstüne basa basa bizim takımı, taraftarı eleştiren bir HEMŞEHRİ!!!!.... Bizi kastettiğine adım gibi eminim. Eh bir gün sende köşelerde spor yazarlığı yapar bu şanının sönüşünü bizlerde seyrederiz AAAAA....
|
ya arkadaslar ismini bile konusmaya gerek duymadigim birine sivaslinin bir ders vermemesini anlamiyorum bu kim oluyorda sivasinan ugrasiyor bu ne kustahlikki bu boyle sivasi hedef almasinin altinda yatan neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaca bir sivasli ona ne yapmisda sivassporla ugrasiyor ya bir sivasspor yonetimi cikipta dersini vermiyor
|
Tam bir papaz,fazla ciddiye almiyalim,ne soyledinin farkinda degil,acaba sivaslilar buna ne yapti,aklima gelen cok sey var ama.
|
ARKADAŞLAR.. İYİ NİYETLİ ARKADAŞLAR..
Şansal'a tepki verelim veya vermeyelim,ama onun Sivas'ı istemediği kesin,hep karnından konuşur. Sivasspor'u ima etmeyipte Bursaspor'umu edecek? Düşme hattının hemen üstündeki takım Sivasspor değil mi? Zaten onun bu net konuşmaması ayrıca eleştirelecek bir olay. Şimdi ligde 18 takımda da " bizi mi kasttettin " dese hepsinede yok diyecek bir karekter. Ayrıca Sivasspor'u övdüğü filanda yok. O bazen şirin görünmek için yapıyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58. |