SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumları.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31870)

HALIL 15.05.2011 13:42

Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

yeter artik su ezikbahce yalakaligi adamlar rahat rahat gelip 1-4 1-5 yenip gidiyorlar :mad: bari bu macta tek farkli yenilelim show yaptirmayalim:mad:

su dustugumuz hallere bak ya :mad:

ssmh58 15.05.2011 13:51

[QUOTE=58MUAMMER58;713804]SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .[/QUOTE]

250 deıl 500 lıra olsa fenerbahce taraftarı maca gelırde sıvas taraftarı gelır mı sen bılmıyorsun ama ben soyleyım tff nın bır kuralı var mısafır trıbunun es degerı trıbunun fıyatı ıle msıafır trıbun aynı fıyat yanı ne taraf da msıafır trıbunu kale arkası dımı o zaman gar ve havuz tarafıda aynı fıyat olacak maratonda 1000 lıra olur o zaman senın aklından ve son bı not sıvas sampıyonluga oynarken fenerbahce kadıkoyde 250 den mı sattı bıletlerı ????

favori58 15.05.2011 13:53

Ben bir şeye hayret ediyorum. Burada yazan arkadaşların Sivassporu çok sevdiği kesin.aksi olsa burada işleri olmazdı,ama hala bakıyorumda Sivas-FB maçında bile kalbi Fb için tanlar var. Bu nasıl sivaslılık?
Birde dostluktan bahsediliyor,ne dostluğu? Bazı arkadaşların dediği gibi,FB Sivasspor'a özel bir şey yapıyorda bizimmi haberimiz yok. Sivasspor şampiyonluğa oynarken bize kıyak mı yaptı?
Çıkarın artık şu FB maskesini. Ben onu bunu bilmem,rakip kim olursa olsun,eğer Sivassspor'un değil,rakibin yenmesi isteniyorsa,onun kanından şüphe duyarım. Biz yenelimde şampiyon kim olursa olsun. Bu işin birde maddi tarafı var. Sivasspor eğer bu maçı kazanırsa 800 milyara yakın para kazanacak,bize ne FB'den...

58_SEMİH_58 15.05.2011 14:02

[B]Maça sadece maddi tarafından bakıyorum.Skor önemli degil kasamızı dolduralım keyfimize bakalım.[/B]

58MUAMMER58 15.05.2011 14:15

[QUOTE=ssmh58;713808]250 deıl 500 lıra olsa fenerbahce taraftarı maca gelırde sıvas taraftarı gelır mı sen bılmıyorsun ama ben soyleyım tff nın bır kuralı var mısafır trıbunun es degerı trıbunun fıyatı ıle msıafır trıbun aynı fıyat yanı ne taraf da msıafır trıbunu kale arkası dımı o zaman gar ve havuz tarafıda aynı fıyat olacak maratonda 1000 lıra olur o zaman senın aklından ve son bı not sıvas sampıyonluga oynarken fenerbahce kadıkoyde 250 den mı sattı bıletlerı ????[/QUOTE]

BAZI MAÇLAR VARDIR DEĞERİ ÇOK BÜYÜKTÜR,BU MAÇDA ÖYLE MAÇLARDANDIR ,FB Yİ SAVUNMAYA KALKMIŞŞINDA OTAKIM BENİ İLGİLENDİRMİYOR TARAFTARLARIDA SİVASTAKİ YALAKALARIDA İLGİLENDİRMİYOR KARABÜK 250 TLDEN BİLET SATTI,GS -FB MAÇLARINDA 600TLYE BİLET SATILIYOR,KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BENİ İLGİLENDİRMEZ,BUMAÇTAN KAZANACAĞIMIZ PARA ÖNEMLİ.

58 SiVaSıM 58 15.05.2011 14:40

kardeşim fb zaten biz istesekte istemesekte bizi yenecek boşuna neyin hesabını yapıyoruz konyayı yenemeyen takım fenerimi yenecek ben zaten yenmesini istemem neden diye soracaksanız trabzonlu i.nelerin şampiyon olmasını istemiyoruz sivasda trabzonun şampiyon olamamasını kutlayacaz inşallah

COBANSARAYLI 15.05.2011 14:46

[QUOTE=58MUAMMER58;713816]BAZI MAÇLAR VARDIR DEĞERİ ÇOK BÜYÜKTÜR,BU MAÇDA ÖYLE MAÇLARDANDIR ,FB Yİ SAVUNMAYA KALKMIŞŞINDA OTAKIM BENİ İLGİLENDİRMİYOR TARAFTARLARIDA SİVASTAKİ YALAKALARIDA İLGİLENDİRMİYOR KARABÜK 250 TLDEN BİLET SATTI,GS -FB MAÇLARINDA 600TLYE BİLET SATILIYOR,KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BENİ İLGİLENDİRMEZ,BUMAÇTAN KAZANACAĞIMIZ PARA ÖNEMLİ.[/QUOTE]

Cok haklisin Muammer,Sivas bu mactan en fazla nasil kazancli cikacaksa planlar o yonde yapilmali ve bliet fiyatlari kesinlikle en az 250 tl olmali
bu arada fenerliler sivasa cantada keklik gozuyle bakiyorlar, yigidolar trabzon maci haric ikinci devre kendi sahasinda mac kaybetmedi trabzon macindada sanssiz gol yedik hemen santra sonrasi,Sivasspor kendine yakisir sekilde oynamali cok zor bir mac sivas icin ama fenerede kolay lokma olmamali sampiyon olacaklarsa oynasinlar hakkiyla alsinlar maci aksi takdirde saibelere yol acilir trabzon cephesinden

DoomsDay58 15.05.2011 16:08

İlk defa bir maçı kazanamıycaz diyorum fenerbahçe kesinlikle bu maçı kaybetmez geçen seneyi yaşamamak için var güçleriyle saldırırlar.

nbc 15.05.2011 16:41

[QUOTE=58MUAMMER58;713816]BAZI MAÇLAR VARDIR DEĞERİ ÇOK BÜYÜKTÜR,BU MAÇDA ÖYLE MAÇLARDANDIR ,FB Yİ SAVUNMAYA KALKMIŞŞINDA OTAKIM BENİ İLGİLENDİRMİYOR TARAFTARLARIDA SİVASTAKİ YALAKALARIDA İLGİLENDİRMİYOR KARABÜK 250 TLDEN BİLET SATTI,GS -FB MAÇLARINDA 600TLYE BİLET SATILIYOR,KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BENİ İLGİLENDİRMEZ,BUMAÇTAN KAZANACAĞIMIZ PARA ÖNEMLİ.[/QUOTE]

Bu maç adına sen futbolu tamamiyle parasal açıdan düşünen sivassporlu arkdaşım.Herşeyi çok güzel savunmuşsun fakat hiç şunu düşündün mü?Bizlerin yani sivasspormuzun çoğu deplasmanına giden çilekeş taraftar son maça veda maçına 250 tl ücret verip gelmesi senin fikrince bir adaletmidir?Klavye başında herşy güzel olsada belki sen çeşitli mecralardan bilet bulabilecek olsanda(bunu senin nezdinde böyle düşünen herkes için söylüyorum) bizler öğrenci olarak cebimizdeki son parayı vererek bu maça gelicez ve bu futbolda sivassporda taraftarlıkta adalet olucak..lütfen bir daha düşün..

zkrllh58 15.05.2011 17:17

Bizim icin sampyonun fb veya ts olmasi hic birsey ifade etmiyor. ayrica bizim tsyle olan rekabetimiz bizim aramzda karşimiza rakip olarak cikarlar yeneriz o rekabeti biz kazanrz. fbye yenilerek trabzona karşi bir zafermi elde etmş olacagz bazi kendilerini sivasspor taraftari oldugunu zannedip bizim sitemizde fbnin yalakaligni yapiyorlar sacma sapan seyler yaziyorlar... trabzona karşi zaferi kendimiz kazanrz... bazi kulupleri kazandrarak degl.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:59.