SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   ***FARKIMIZ VAR!*** (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31878)

güneşyurdu 16.05.2011 20:13

Cevap: ***FARKIMIZ VAR!***

bir yiğido seni gördüm.özkan sümer bir lafı var=büyüklük,büyüklerle sevişerek değil,savaşara elde edilen bir unvandır.para için fener 50.000 bilet veren bucanın akibetini herkes gördü...
feneri hakkı 800-900 bilet.yener eyvallh.şehir turu atmadan döner gider bunun ötesi bizi küçültür...

güneşyurdu 16.05.2011 20:14

[QUOTE=üçyıldız58;714171]basayev kardeşim az yazar öz yazar yazılması gereken herşeyi yazmış
birde kadıköy tarafı var işin geçen sene bizi yendiklerinde sivasın yollarına türküsünü çalmaları terbiyesizlikdi
sonra şampiyonluğa oynadığımız zaman bize karşı hırsları affedilecek birşey değildi
ister fener ,ister gs,ister bjk,ister trabzon hepside yavşak tek şehir sivas tek takım sivas[/QUOTE]

haklısın....fener limitin üstünde bilet satmak demek biizm bittiğimiz gündür...

58MUAMMER58 16.05.2011 21:20

ŞİMDİ DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM ,TS NİN YADA FB NİN HİÇBİRİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR,İKİ TAKIMIDA HİÇ. SEVMEDİM HİÇDE SEVMİYORUM,MAALESEF BUNLARDAN BİRİ İSTEMEDİĞİM HALDE ŞAMPİYON OLACAK,SİVASSPOR ÇIKIP ADAM GİBİ MAÇINI OYNAYACAK,BUGÜN GAZETELERDE YORUM YAZAN FB YALAKALARI,UTANMASALAR,FB HİÇ MAÇA ÇIKMASIN FB ŞAMPİYON ZATEN DİYORLAR,BU BENİ VEDE TÜM YİĞİDOLARI RAHATSIZ ETMİŞTİR,FB YAZARLARI VE FUTBOLCULARI ASLA SİVASSSPORU TAKIM VE ADAM YERİNE KOYMUYORLAR,İNŞALLAH BU HAFTA HEPSİ ÜZÜLÜR,BU TS Yİ SEVDİĞİM ANLAMINA GELMESİN,HAYATTA DİLEDİĞİM FB Yİ DE TS YİDE ŞAMPİYONLUKTAN EDİP FB YLE HESABIMIZI KAPATMAK,TS YLE HESABI BAŞKA ZAMANDA KAPATIRIZ,İBB SPORU VE GAZİANTEPİ ELİMİZLE KÜME DÜŞÜRMEK,TEK DİLEĞİM BU,İLKİNİ İNŞALLAH BU HAFTA HALLEDERİZ BU ŞIMARIK,KENDİNİ BEĞENMİŞ,ZENGİN PİÇİ FB LİLERİN ZIRLAYA ZIRLAYA ŞEHRİ TERKETMELERİ BUNU YAPACAK GÜCÜMÜZDE VAR UMARIM RIZA HOCA VE FUTBOLCULARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM.

sebasteia 16.05.2011 21:32

[QUOTE=güneşyurdu;714230]bir yiğido seni gördüm.özkan sümer bir lafı var=büyüklük,büyüklerle sevişerek değil,savaşara elde edilen bir unvandır.para için fener 50.000 bilet veren bucanın akibetini herkes gördü...
feneri hakkı 800-900 bilet.yener eyvallh.şehir turu atmadan döner gider bunun ötesi bizi küçültür...[/QUOTE]

kardeş stadın yarısını fener'e vererek bittiğimizi iddia ediyorsun yorumlarında sürekli. bittiyse git artık, sen de kurtul biz de....

güneşyurdu 16.05.2011 22:18

[QUOTE=sebasteia;714247]kardeş stadın yarısını fener'e vererek bittiğimizi iddia ediyorsun yorumlarında sürekli. bittiyse git artık, sen de kurtul biz de....[/QUOTE]

sen fenerlisin kanına dokunmuyor hiç bu gibi şeyler...

güneşyurdu 16.05.2011 22:19

[QUOTE=sebasteia;714247]kardeş stadın yarısını fener'e vererek bittiğimizi iddia ediyorsun yorumlarında sürekli. bittiyse git artık, sen de kurtul biz de....[/QUOTE]

bileti 250 tl ye çıkarnlar gitsin.bak gördünğüz mü adamlar kendini belli etti..

sebasteia 16.05.2011 22:43

[QUOTE=güneşyurdu;714259]sen fenerlisin kanına dokunmuyor hiç bu gibi şeyler...[/QUOTE]

la havle vela kuvvete illa .... kardeş tek sen mi sivassporlusun, veya sivasspor senin tekelinde mi yaaa?

58MUAMMER58 16.05.2011 22:54

[QUOTE=güneşyurdu;714260]bileti 250 tl ye çıkarnlar gitsin.bak gördünğüz mü adamlar kendini belli etti..[/QUOTE]

LA GÖZÜÜN YAĞINI YİYİM ECİK YAZMA ,BENİM YAZILARIMADA CAVAP YAZMA

güneşyurdu 16.05.2011 22:55

[QUOTE=sebasteia;714266]la havle vela kuvvete illa .... kardeş tek sen mi sivassporlusun, veya sivasspor senin tekelinde mi yaaa?[/QUOTE]
buca o mantıktan hareket etti şimdi nerde biliyor musn...inşallah seney düşeriz...onurumuzu bu şekilde tüm türkiyenin önünde kayıp ettiğimizi görmeseydimm..geber mecnun başkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

sebasteia 16.05.2011 23:03

[QUOTE=güneşyurdu;714269]buca o mantıktan hareket etti şimdi nerde biliyor musn...inşallah seney düşeriz...onurumuzu bu şekilde tüm türkiyenin önünde kayıp ettiğimizi görmeseydimm..geber mecnun başkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.[/QUOTE]

mecnun başkan'a böyle konuşan adamın zekasından şüphe ederim. ayıp, ayıp, ayıp! terbiyesizlik saygısızlık yapma! haddini bil!

nankör! gururun inciniyorsa tutma sivasspor'u, bas git... sivasspor senden de senin gibilerden de kurtulsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41.