![]() |
Cevap: Şimdiden Uyarıyoruz...
[B]kombineleri maratondan fenerlilere bilet satanlar artık işin o boyutunuda düşünmüştür artık[/B]
|
[B]Olası Bir Münakaşada Kesinlikle Suçlu Biz İlan Ediliriz.
Kabalığımız , Yobazlığmız vs Kalmaz. Arkamızdada Duran Olmaz Şimdiden Söylüyorum... Çünkü Gelen Büyük Ağalar Fb liler.Hani Biz Şampiyonluğa Giderken Kadıköyde Bizi Yenip Ardındanda Sivas'ın Yollarına Türküsünü Çalanlar... Öte Yandan Sivaspor'un Kendi Taraftarına Bile Gösterilmeyen İlgi Alakayı Gören Fb Taraftarı... O Sebeple Haklıyken Haksız Oluruz Arkamızdada Ne Yönetim Olur Ne Başkan Bu Böyle Biline...[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;715220][B]Olası Bir Münakaşada Kesinlikle Suçlu Biz İlan Ediliriz.
Kabalığımız , Yobazlığmız vs Kalmaz. Arkamızdada Duran Olmaz Şimdiden Söylüyorum... Çünkü Gelen Büyük Ağalar Fb liler.Hani Biz Şampiyonluğa Giderken Kadıköyde Bizi Yenip Ardındanda Sivas'ın Yollarına Türküsünü Çalanlar... Öte Yandan Sivaspor'un Kendi Taraftarına Bile Gösterilmeyen İlgi Alakayı Gören Fb Taraftarı... O Sebeple Haklıyken Haksız Oluruz Arkamızdada Ne Yönetim Olur Ne Başkan Bu Böyle Biline...[/B][/QUOTE] Çok doğru tespitler yapmışsın.Olası bir Sivasspor beraberliğinde veya galibiyetinde süşünemiyorum ki Fenerliler stadı ne hale getirecek.Artık karar millette....! |
[QUOTE=yigidoss;715190]Yani diyorsun ki olay çıkacak hazırlıklı olun. SĞDUYU SAĞDUYU SAĞDUYU[/QUOTE]
[QUOTE=abdullah58;715197]Dünyanin medeni devletlerine bakin ,sampiyonluga oynayan takimlarin ve rakip takimlarin taraftari kol,kola mac izliyorlar,hatta düsn takimin ve sampiyonluga oynayan takimin taraftarlari bile olsa alin size-dortmund-frankfurt maci örnek olsun beyler efendice,macimizi seyredelim ve misafirlerimiz yolcedelim gitsinler Fenerbahcede olsa-trabzonda olsa biz birbirimize herzaman lazimiz Hak edende sampiyon olsun Bize düsen misafirperliktir Tarih buna not düsecektir[/QUOTE] [B] madem dunyadan örnekler verıyor kolkola izliyorlar diyorsunuz... Hadi o zaman sizi görelim Giyin formalarınızı atkılarınızı Gidin Saraçoğluna Trabzona Aslantepeye ve İnönüye Oturun ev sahıbı takımın içine çekinin resimlerinizi soran olursa da " ne oldu ki dünya çapında herkes kol kola izliyorlar " maçı dersiniz... O gün Ben Sivas ı terkederim... Bırakınız Bu işleri ;)[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;715220][B]Olası Bir Münakaşada Kesinlikle Suçlu Biz İlan Ediliriz.
Kabalığımız , Yobazlığmız vs Kalmaz. Arkamızdada Duran Olmaz Şimdiden Söylüyorum... Çünkü Gelen Büyük Ağalar Fb liler.Hani Biz Şampiyonluğa Giderken Kadıköyde Bizi Yenip Ardındanda Sivas'ın Yollarına Türküsünü Çalanlar... Öte Yandan Sivaspor'un Kendi Taraftarına Bile Gösterilmeyen İlgi Alakayı Gören Fb Taraftarı... O Sebeple Haklıyken Haksız Oluruz Arkamızdada Ne Yönetim Olur Ne Başkan Bu Böyle Biline...[/B][/QUOTE] Gardas onemli tespitlerde bulunmuşsun. ama düşündümmü kombineyi sırf bir daahki sene kombinesi almak için satacam. Allahın izniyle o gün sabırlı olup sınavı güzel atlatırız. |
[B]daha oncede soyledım bu mactan sonra belki bi 10 sene daha ter dökecez SİVASSPORU bu memlekete hatırlatmak için...[/B]
|
[B]Tüm Dünyayaa Bizz Fenerbahceninn Köpeğiyizz Mesajıı Verilecekk Çok Yazıkk Çok Ayıp...Bizler Bir Avucc Gerçek SivassporLuu Arkadaşlarımm MAratondaa Savaşacaqız.[/B]
|
kendi sahamızda bize deplasmanı yasatan yönetim utansın ne diyim. o gün fenerden puan aldıgımızı düşünün taraftarına futbolcuna söven fenerbahce tarftarına nasıl tahammül edeceksin. para kazanmak iyi de hersey para değil her zaman. millet para para diyo yaklasık 2.5 milyona futbolda iyi para diyenlerede bişey demiyorum. bi de hep biz sağduyulu olmalıyız, hep biz centilmen olmalıyız, kimse bize karsı ne centilmen ne de sağduyulu. o gün stadımızda fenerbahce sampiyonlugunu 10000 tarftarıyla kutlarken(en az) biz de tüm elaleme rezil olalım, karizmayı çizdirelim, sonra da biz cok centilmeniz diye kendimizi avuturuz. yerseniz tabii...
|
[B]şerefimiz için ordayız [/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][COLOR="RoyalBlue"]Olası Bir durumda maratonda dayak yemesek bari....[/COLOR][/COLOR][/U][/B][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |